Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcia99999999

zwiazek na odległość

Polecane posty

Gość milcia99999999

Jestem juz z facetem 2 lata mieszkamy od siebie 250 km:( Było cięzko ale wytrwaliśmy niestety teraz jest jeszcze gorzej, ciagle rycze nie wiem co ze soba zrobic. Najgorsze jest to ze go ciagle kontroluje, na pocztaku naszej znajomosci on mnie oszukiwał i to chyba dlatego tak sie zachowuje. Wiem ze mnie kocha poswieca dla mnie naprawde duzo rzeczy. Nie potrafie mu zaufac w 100%. Jestem zazdrosna:( Czy ktos jest w zwiazku na odległość??

Gość do milcia99999999
jestem,bylam i juz nie bede:)mam męża z USA,ale zanim tam sie znalazlam ponownie minelo sporo czasu,wiec to nie bylo 250 km a tysiace km:)wytrwalismy.,ale sobie ufalismy a Ty nie masz zaufania do niego;zamieszkajcie razem,bo na dluzsza mete nie bedzie to dobre dla Was-zwiazek na odleglosc,czasem inne czynniki biora gore nad uczuciami i taki zwiazek sie rozpada;nie rycz a wymyslcie cos,aby byc blisko siebie

Gość agatka.........
ja jestem z facetem która mieszka ode mnie około 400 km :O

Gość milcia99999999
i Jak sobie z tym radzicie??

Gość czysta wyborowa
ja przez pare miesiecy tez bylam w zwiazku na odleglosc kolo 1000 km odleglosci. wytrwalismy, jestesmy razem, ale nigdy wiecej takich znajomosci. jednak tesknota jest zbyt wielka.

Gość agatka.........
wszystko pięknie ładnie tylko chciałabym go wreszcie przytulić, pocałować. :O:O:O

Gość a jak to piliczyłas
ja byłam ok roku, odległość 400km,teraz mieszkamy razem, ale już bym nie chciała być w związku na odległość, na dłuższą metę jest to nierealne.

Gość milcia99999999
Mnie juz to wszystko wkurza moj chlopak to straszny optymista:/ dla niego wszystko jest łatwe. Widujemy sie czesto czasami nawet cały miesiac ale to nie jest to samo... ja juz sobie nie radze i mysle zeby to zakonczyc, ja go poprostu potrzebuje na codzien...

Gość taki zwiazek udaje
sie tylko wtedy gdy odleglosc nie jest wieksza od dlugosci