Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

bardzo bolesne okresy !!!

Polecane posty

dziś rano dostałam okres,momentalnie zaczął strasznie boleć mnie bruch (no wiecie,tam w dole). Myslalam,ze umrę,dostałam dreszczy, zrobiło mi sie niedobrze. Wymiotwałam żółcią :/ Pomogł dopiero 4 tabl przeciwbólowe. Teraz też pobolewa,ale nie tak mocno. Zawsze mnie skręcało,czasem okropnie,ale tym razem normalnie krzyczałam z bólu :( Na dodatek byłam u ginekologa wcześniej, miałam robione usg dopochwowe,wszystko ok,dostałam tylko duphaston na uregulowanie okresu. Czy to on mógł nasilić bóle? Sama już nie wiem,jak tak będzie za miesiąc to chyba umrę :(

Gość lesterf
możesz poprosić ewentualnie lekarza o ketanol, silny lek na ból

Gość arbiter
całą noc mnie skrecało! kup no spa,,,może coś pomoże

Gość lesterf
nospa jest do niczego, m,nie przy słabym bólu nie pomogła kiedyś tak, ketonal jest na receptę

nov ja rano musialam 4 tabl wziac ibupromu :( boje sie nocy, bo wtedy jest najgorzej. w ogole podczas okresu mam problemy, pojawia sie okropny bol przez pierwsze 1-3 dni. jak sobie z tym radzic?

Gość Magda120790
Jestem po pierwszej dawce Duphstonu. Dostałam go na bolesne miesiączki i na ich uregulowanie. Wczoraj dostałam okres. Zawsze mnie bolało, ale wczoraj myślałam że umrę z bólu. Nospa i 2 Apapy Extra i odrobinkę pomogło, przynajmniej nie bolało mnie tak, że miałam mdłości. Ale w nocy dalej bolało i dzisiaj też boli, a zawsze bolało tylko jeden dzień... Ratunku!!!!!!!!