Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaaatta

czy możliwe jest wiedzieć po 3 mscach że chce się mieć dziecko?

Polecane posty

Gość beaaatta

Mam za sobą kilka związkow i zawsze się bałam ciąży. Wręcz panikowałam gdy były takie obawy. Przypuszczałam że w ogole nie posiadam instynktu macierzyńskiego, latka leciały a on się nie pojawiał. Przyjaciółka powiedziala mi kiedys "instynkt macierzyński nie pojawia się znienacka, on się pojawia dopiero przy odpowiednim facecie, a ty do tej pory takiego nie spotkałaś". I oto jest. Od 3 miesięcy jestem w nowym związku. Po miesiącu poszliśmy do łóżka. Dogadujemy się znakomicie, jestem kochana, kocham, facet jest po prostu fantastyczny. Ku mojemu zdziwieniu - po naszym pierwszym razie powiedział że nawet gdyby była wpadka to on by się ucieszył. Zdałam sobie sprawę że myślę identycznie. Ostatnio kochamy się nawet bez większych zabezpieczeń, skoczylismy na głebsze wody i przyznam wam że będę rozczarowana jeśli dostanę okres. Zupelnie siebie nie poznaję. Ja, zawsze anty nastawiona do dzieci, teraz oglądam małe ubranka i zaglądam do wózków. Chcialabym mieć duży brzuszek. Wiem na 100% że on też tego chce. Kocham go, on kocha mnie, po wielu nieudanych związkach znaleźliśmy w koncu siebie i jestesmy już pewni że chcemy spędzić ze sobą zycie. Nie jestesmy dziećmi - ja mam 28 lat, on 31. Czy wierzycie w coś takiego, czy może uwazacie że to tylko zauroczenie? Był ktoś w takiej sytuacji, że tak szybko wiedział że to jest TO ?

Gość nvcvbnb
Moi rodzice wzięli ślub po 3 miesiącach znajomości, a po 9 miesiącach od ślubu urodziłam się ja. :) Minelo prawie 30 lat, a oni wciąż są ze sobą - bardzo zakochani. Z tego co patrzę po znajomych - pary z długim stażem "chodzenia" (czyli takiej trochę niepewności czy chcą brać slub) często się rozlatują. Najtrwalsze jakie znam to własnie te że od początku wiedzieli że to jest to. :) Więc - gratuluję. :)