Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zagubionaaa

WEJDZCIE TU PROSZE !!!!

Polecane posty

Jestem z Moim facetm juz 2 lata . mieszkamy w inhych miejscowosciach .. 15 km od siebie .. jednak to on do mnie przyjezdza bo ma prawo jazdy a do niego busy nie jezdza ... denerwuje mnie jedna rzecz u niego ;/ strasznie duzo pije :( tzn.to nie jest tak ze codziennie sie upija,ale np,na imprezie czy w domu nad jeziorem jak jest z kumplami to chleje ile wejdzie :| oni nie maja lasek i mowia ze nie chca ale dla mnie oni sa okropni bo tyle pija ;/ upijaja sie ;/ moj chlopak pije duzo bo go wogole nie bierze ... musi duzo wypic zeby sie fajnie poczuc .. ale mnie to wkurza;/ mozna wypi troszke dla humoru ale on ma dziewczyne i juz nie powinien tyle pic ;/ a on jak widzi % to leci do kumpli ;/ zawsze jest okazja na imprezach ; wkurza mnie to bo nie lubie jak tyle pije ;/ on mowi ze ja przesadzam bo wg niego on pije malo ! i ze to dla towarzystwa a ja niby sztywna ;/ i jak prosze go zeby prowadzil auto na impreze to mowi ze nie bo musi wypic;/ mam dosc ! nie chce alkohnolika ! przesadzam czy nie ?

Gość Nie przesadzasz bo
kiedyś to rzeczywiście w alkoholizm się zamieni. On już nad tym nie panuje i nie chce nawet zapanować... Ciężkie życie z takim człowiekiem będziesz miała...

20 lat :( jestem jego pierwsza dziewczyna

nie przesadzasz. Skoro juz teraz alkohol trzyma go przy życiu, to poślij go na drzewo. Po co ci taki półmózg przeżarty wódą? Zmykaj póki czas