Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzialam ze to grzech

ksiądz zapytał przy spowiedzi czy stosuję przerywany

Polecane posty

Mam 33 lata dwójke dzieci i męża. Ostatnio byłam u spowiedzi i ksiądz zadał mi pytanie czy stosuje antykoncepcje Ja odpowiadam zgodnie z prawda że Nie a on a czy przerywany stosunek na to ja odpowiadam że TAK i tu sie zaczyna problem dostalam taaaaki wykład. Gdyby każdy mój stosunek z męzem kończony był we mnie miałam bym juz przynajmniej z 6 dzieci.

Gość to sobie pogadal na mily temat

Gość Ja sie z takich rzeczy
nie spowiadam.. Dla mnie sex to nie grzech. I tak stary dziad po drugiej stronie mnie nie zrozumie i nie znajdzie milosierdzia (co innego dla siebie).

LUDZIE, naprawde moge wam powiedzic ze WIARA CHRZESCIANSKA nie ma duzo wspolnego z "polska chora wersja wiary chrzescianskiej". Jestem chrzescianinem, trakuje moja wiara bardzo powaznie, a ten ksiadz jest TOTALNY DEBILEM. Bog w niebo jest z nim wkurwiony, ze taki debil i ksiadz. W tym sposob w Polsce najlepszy opuszczaja kosciola, a najgorszy zostaja.. W reszte Europy, ludzi wierzacy odrozniaja od innich dlatego ze maja WRAZLIWOSC WOBEC BIEDNYCH (bieda w roznych forme pojeta) i podejsce SOLIDARNY WOBEC DRUGIEGO CZLOWIEKA. A w Polsce jesli jakas kobieta mowi "jestem katoliczka" to juz wiem ze chodzi o kobieta z problemami z seksem, ktory narzuca na Boga swoje nieudacznictwo i zahamowania.. zalosne!

ale ja wierze w BOga chodze do kosciola modlę się. ale tez lubie sex i nie mam zahamowań czy uprzedzen. myślalam ze po slubie to jzu nie jest grzech. teraz nie wiem czy ktoras z pozycji nie jest grzechem

Gość Ja sie z takich rzeczy
Czarni podepna wszystko pod parasol grzechu. Szkoda, ze sobie takowych latek nie przypinaja. Najwazniejsze, ze kochasz Boga. A z sexu sie nie spowiadaj, to nie powinno obchodzic Twojego spowiednika. A jak mu malo podniet to niech sobie Red Tube obejrzy. Albo poszuka w sieci opowiadan erotycznych. Jezu, ale oni sa posrani.