Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

któe tabletkianty powduje powiększenie piersi???

Polecane posty

witajcie mam taki problem..chce brac anty all tylko ze wzgledu na biust,, Che zby mi uósł ale nie wiem jakie tabletki brac? prosze o pomoc.

To sprawa indywidualna. Jednej urosną po każdych, innej po żadnych.poa tym biust nie rośnie, tylko zbiera wodę, co mija z czasem, często nawet jeszcze w trakcie brania tabletek a na pewno po odstawieniu.Tabletki dobiera lekarz do twoich wyników właśnie po to, by nie rozpierniczyć ci gospodarki hormonalnej, od biustu ważniejsze jest, by "po pierwsze - nie szkodzić". Tabletki to nie cukierki tylko specyfiki hormonalne, które należy brać pod kontrolą lekarza. Nie dostaniesz takich tabletek, o jakie poprosisz - nie u lekarza, któremu zależy na zdrowiu pacjentki.

Pospisuję sie pod tym co pisała autorka wyżej. Ale powiem tylko i wyłącznie z własnych doświadczeń. Otóż rok brałam tabletki harmonet i mój biust faktycznie się powiększył, zrobił jakby taki "napompowany" ;P mam i tak duży biust- 75 C, więc po tabsach zrobiło się D :D Tabletki pół roku temu rzuciłam i biust wrócił do poprzednich rozmiarów :) 🌻