Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokodyl bez paszczy

Jesteście pewne swoich facetów?

Polecane posty

Gość ktoś mi kiedyś powiedział
że facetowi i psu się nie ufa ;)

Gość kudlate szczescie
ja swojego nie jestem pewna niestety. niby mowi ze kocha niby sie stara, ale wiem ze utrzymuje kontakt ze swoja byla. a jego byla ciagle namawia go na spotkanie, w dodatku byli ze soba 4 lata my jestesmy kilka miesiecy. ona ciagle wysyla mu swoje zdjecia w bikini ze niby zdjecia z wakacji:/

Gość kudlate szczescie
dzis znow wyslala mu swoje zdjecia i napisala ze zrobila je specjalnie dla niego

Gość jeju co za pytanie
oczywiście,że tak. w przeciwnym razie nie wiązałabym się z Nim

Gość kudlate szczescie
ja sie zwiazalam, i kocham, i niby nie daje mi powodow do niepokoju ale ja sama z siebie obawia sie ze tamta moze mi go odbic;/

Gość taa bylam pewna swojego
i co? teraz ma inna,ten ktorego bylam bardziej pewna niz siebie zal a teraz jestem tylko uprzedzona do kazdego faceta dziewczyna ktora juz napewno nie zaufa

Gość gryder
O no nie jak można byc niepewną trzeba ufać chociaż kobiety są teraz gorsze i czyhają na zdobycz byle byc tą trzecia i się dowartościować...

Dla mnie najgorsze jest właśnie to odbijanie facetów żeby podnieść poczucie własnej wartości, dokopać drugiej kobiecie "dla sportu". Myślę jednak że mojego faceta nie skusi pierwsza lepsza, musiałaby być naprawdę wartościową osobą.

Gość kudlate szczescie
dziewczyny ale mozecie mi powiedziec tak szczerze czy powinnam sie obawiac? on byli ze soba kilka lat wiem ze bardzo sie kochali potem sie rozeszli teraz nie widzieli sie klka lat pare miesiecy temu ona zaczela sie znowu do niego odzywac, pisac na gg wysylac smsy, zdjecia, wiem ze dosc czesto ze soba rozmawiaja:( troche sie boje

Hi,hi,hi - ja nie jestem..... i dlatego bywam na topicu \"Sposoby zdradzonych żon\". Ale nauczylam się zyć bez pewności, cieszyc sie tym co tu i teraz - i to nie dotyczy tylko faceta,ogolnie calokształtu życia. Bo juz parę razy bylo tak,że w ciągu kilku godzin zycie i moja pewnosć wywaliło mi się o 180 st .