Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi tego brak

czuje sie jak zebraczka uczuciowa

Polecane posty

Gość tak mi tego brak

Moj facet jest wspanialy, cudowny, dobry. Naprawde nie chce narzekac... Tylko moja glupia kobieca natura :( Brak mi duperelastych "czulych slowek". On mowi, ze tego nie lubi. Myslalam, ze sie przyzwyczaje do ich braku ale czasem mnie tak najdzie, ze ahhh ;)

Gość całkowicie czarny kot
wiesz... nie obędzie mu jak sie czasem poświęci i ci powie czy okaże uczucie on nie lubi - ty lubisz wiec moze... kompromis? ;-)

Gość tak mi tego brak
no niby tak... Ale jak juz tak wspomne i sie wrecz dopominam to jakby wtedy cos milego powiedzial to by tak sztucznie brzmialo ;) chociaz powiedzialby, ze jestem mila albo madra 😭

powiedz mu czego oczekujesz i czego ci brakuje przeciez nikt nie mowi, ze karzesz mu pisac plomiene wiersze co wieczor;-)

Gość tak mi tego brak
to nie tak, ze ja wylewam swoje zale na fafe, a w domu milcze jak zakleta ;) On pierwszy wszystko wie. Mowie mu. Niestety on to kwituje tekstem, ze tego nie lubi i juz ;) No i talej pozostaje mi wiara, ze jednak cos tam czuje, pomimo, ze nic nie mowi ;) Ponoc faceci tak maja 😭

nie kochana.. faceci tak maja, a kobiety siak trzeba dbac o swoje potrzeby w obie strony nie wolno lekcewazyc potrzeb partnera, bo... sie ma inne moim zdaniem twoj facet nie umrze, gdy od czasu do czasu powie, ze jestes dla niego wazna ;-)

Gość tak mi tego brak
No pewnie nie ale wiadomo - jak nie jest do tego przyzwyczajony to mowic nie bedzie... Jemu sie wydaje (i dobrze myu sie wydaje! tyuylko co ja zrobie, ze slowa na mnie dzialaja :O ), ze to czyny swiadcza o tym, a nie slowa, heh ;) Ma racje, ma. Ale... no wiecie 😭

Gość awril
dobrze cie rozumiem....moj tez taki...jak mu powiedziałam,ze sie zabujałam..to nie odpowiedział tym samym...a wiem,ze przeciez jest głupi za mna...jak juz powie,ze teskni to jest,ooo-cud poprostu...