Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezmiernie ciekawska

Samotna mama - czy ma szanse znaleźć faceta??

Polecane posty

Gość przecież to nie Amant
;)

cytuje \"hashoahffh\" > Samotna matka ZAWSZE ma szansę,bo na świcie są mężczyźni,którzy > potrafią zaakceptować dziecko jak własne i kochać je pełnym sercem. ja przyklad JA :) cmok cmok cmok dla nieznanego bobasa ze los postawia na mojej drodze razem z jego mamusia :)

Gość hashoahffh
hehehehe.....no tak,a już myślałam,że to jego wypowiedź i się facet NAWRÓCIŁ albo okazał ludzką twarz......no cóż,oby moja pochwała była dla niego dobrą wróżbą na zmianę porypanej osobowości

Gość tyjtyjtjtj
rowniez nie zwiazalbym sie z samotna matka:o wiem ze wam kobiety takie opinie sie nie podobaja, ale po co mamy kłamac ze marzymy o samotnych matkach i cudze dziecko nam nie przeszkadza i je kochamy a po cichu nie zblizac sie do takich kobiet?:o chyba lepiej powiedziec jak jest samotne matki macie tu dobitny przyklad na jakich facetów macie szanse (samotny_europejczyk) :D

Gość Koleżanka ma
2 córeczki i chyba wkrótce zostanie żoną. Co ciekawe z 6 facetów zainteresowanych znajomością z nią, 2 było zainteresowanych małżeństwem... to chyba masz szansę.

Gość hashoahffh
tyjtyjtjtj -no to po co tu piszesz? jak ci nie pasi to drukuj się na innym forum

Gość gkfkkdddkdk
a ja wolny do wzięcia

Gość asia wawa
..... " Mamuśki szukają opiekunów dla siebie i swoich bachorów, a nie życiowego partnera.".......... aż mi się niedobrze zrobiło jak to przeczytałam...nie rozumiem jak można miec takie podejście,z góry zakładac,ze jak matka to szuka dzieciakom ojca...brrr....i jeszcze dzieci bachorami nazywac...

Gość hashoahffh
Co o tym myślicie?? Czy z góry jest przegrana?? Czy ma dużo ciężej znaleźć tego jedynego? -NIGDY nie wolno zakładać,że się przegra. NIGDY nie wolno opierać się opiniach "życzliwców",kraczących,że się nie uda i coś jest niemożliwe. NIGDY nie należy porównywać się do innych. Życie niesie z sobą piękne rozwiązania i realizuje najmniej spodziewane scenariusze.

Gość hashoahffh
przecież to nie Amant napisał nie chlej od rana --dziękuję za podpowiedź,ale jeśli chodzi o te chlanie ,to się odpierdol

Gość a wiecie co
Ja myślę, że tylko nieodpowiedzialnym i niedojrzałym facetem (a takichw wielu) przeszkadza bycie z kobietą, która ma dziecko. Bo jeśli ona naprawdęmu się spodoba, coś zaiskrzy, to czemu miałby ją skreślić za posiadanie dziecka? Po prostu nie jest gotowy do bycia ojcem i tyle. Jest jeszcze niedojrzały. Wiele kobiet znajduje wspanialych facetow mimo że te wlasnie kobiety mają już dzieci.