Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listekszczescia

cierpie z powodu nieodwzajemnionej milosci...

Polecane posty

Gość listekszczescia

juz kolejny miesiac ...i nie umiem sobie wybic go z glowy:O

i bedziesz jeszcze pewnie tak długo cierpiała...dopoki sobie nieuzmysłowisz ze szkoda czasu na zamartwianie sie kiims kto ma cie głeboko:O:O:O

Gość o to okrpone
a kto to?

Gość listekszczescia
wiem ze on ma mnie gleboko w d...e jest w zwiazku z inna dziewczyna ale ja jakos nie umiem nie myslec? to chyba nienormalne..:O

tez tak mialam, 3 lata dziwnego uczucia do kogos z kim nawet nie bylam.jak sie spotykalismy, przypadkiem zawsze nie moslismy przestac ze soba rozmawiac, tanzylismy do bialego rana, ale zadno z nas nie zrobilo tego kroku...byly glebokie spojrzenia, bardzo wymowne,piosenki przy ognisku, ktore spiewal dla mnie...ale nikt nie posunął sie o ten krok dalej...az w koncu jak grom z jasnego nieba-pojawil sie ktos inny-oczarowal mnie, zaczarowal, rozkochał- o tamtym nie zapomnialam, ale przestalam myslec. wyjdz z domu, poznawaj ludzi,a moze ten grom dotknie i Ciebie-cudowne uczucie!!!!!!!!!!

\"Czas nas uczy pogody\" Zobaczysz, poznasz nowweg fajnego faceta, zapomnisz! Teraz skup się na sobie. Moze jakies zakupy, kosmetyczka, nowa fryzurka?

Gość listekszczescia
Moze jakies zakupy, kosmetyczka, nowa fryzurka? ---> to juz bylo:D poza tym ja mam takiego dola ze nie wierze ze kogos spotkam i anwet chyba nie chce...:O

listekszczescia wiem ze on ma mnie gleboko w d...e jest w zwiazku z inna dziewczyna ale ja jakos nie umiem nie myslec? to chyba nienormalne.. tym bardziej,powinnas zmienic myslenie:(wiem ze ciezko ale gwarantuje ze sie da:)

Gość listekszczescia
tym bardziej,powinnas zmienic myslenie --> tylko jak bo ja chyba nie umiem:O poza tym zaczynam zle myslec o sobie po tym jak mnie olal...:O

Gość małaaniaaaaaaaaaa
hej Da sie jestem tego przykładem jeszcze tydzień temu płakałam że mnie olał a teraz poznałam innego jest ok -tyle moge narazie powiedzieć i juz prawie nie pamiętam że tamten istniał też ma kogoś i powiedział mi to i było źle ale dałam rade teraz nawet nie mam czasu mu na NK odp a ostatnio czesto pisze dziwne?!

Gość
E tam-ja się męcze pół roku i pomimo zwiazku w miedzyczasie mi nie przeszlo. Zresztą spotykam sie z nia co jakis czas i coraz bardziej trace nadzieje. Cóż-życie :P

Gość małaaniaaaaaaaaaa
ja cierpiałam dłużej od maja ale wtedy miałam cały cza s nadzieje a od tygodnia po rozmowie z nim pozbyłam się złudzeń checi zemst itp a w poniedzialek poznałam super faceta um i uswiadomiłam sobie że nie mam już czasu na rozmyślanie o tamtym hi hi :))))

Gość małaaniaaaaaaaaaa
ludzie po co myśleć o kimś kto nas nie chce po co się zamartwiać gdybać lepiej puścić to wolno wyjść do ludzi poznać nowe osoby iść na zakupy (ah ta jesienna kolekcja) nie chce to nie trudno świat się z tego powodu nie zawali szkoda tracić na niego czas

Gość listekszczescia
świat się z tego powodu nie zawali ----> moj sie wlasnie zawalil:O

Gość A ja męczę się od roku
z powodu mojej nieodwzajemnionej miłości do mego narzeczonego który zdradził mnie z mężaatką , odszedł do niej, a potem ona go rzuciła...

Gość prawdaz
Zajmij sie czyms to zapomnisz.

listekszczescia świat się z tego powodu nie zawali ----> moj sie wlasnie zawalil bo tak chcesz myslec:O ze sie zawalił....masz kłebowisko mysli typu co teraz bedzie,nie znajde faceta,jestem jakas nieatrakcyjna,bede stara panna....NORMALNA SPRAWA w takich przypadkach....ale wystarczy mysli przekierowac na inne tory i gwarantuje ze z czasem nauczysz sie postrzegac swiat takim jaki jest w danej chwili...bo na razie masz obrazy przeszłosci w głowie....a moze lepiej sie skupic na tym co teraz robisz zaangazowac mysli w to co cie otacza..takie CARPE DIEM

Gość aśśśka
Nieodwzajemniona miłośc to jeszcze nic... Co ma powiedzieć dziewczyna, która spotkała super faceta i zaznała cudownej miłośc, poznała jej wspaniały smak, po czym została sma jak palec??? To dopiero jest ból- zostać tak zranionym przez swoją wielką Miłość... :'(

Gość aśśśka
Moja też była właśnie odzwajemniona, tyle że nie poszedł do innej- po prostu rzucił jak zużytą rzecz. I co mam z tego, że mnie nadal kocha? Wielkie NIC! :( I tak jak założycielka topiku zaczynam teraz źle o sobie myśleć, jaka jestem beznadziejna itp. :/ skoro mnie zostawił...

aśśśka Nieodwzajemniona miłośc to jeszcze nic... Co ma powiedzieć dziewczyna, która spotkała super faceta i zaznała cudownej miłośc, poznała jej wspaniały smak, po czym została sma jak palec??? To dopiero jest ból- zostać tak zranionym przez swoją wielką Miłość... :'( i tak sie zdarza:O....coraz wiecej takich przypadków i to jest smutne:O

Gość małaaniaaaaaaaaaa
za dużo o tym myślicie zastanawiacie się świat się NIE ZAWALIŁ popatrzcie dalej świeci słońca ?poda deszcz maly lato ludzie obok żyją jak wcześniej wiem jak to bardzo boli ale naprawde czasem "lepiej nie walczyć gdy tak żal" trzeba chcieć to zakończyć pozwolić odejśc temu uczuciu na to trzeba czasu i silnej woli ale naprawde da się

Gość małaaniaaaaaaaaaa
Beauty... ja miałam podobnie gesty słowa dotyki a jednak mnie nie chciał trudno nie to nie i trzeba to w końcu zrozumieć nie warto myśleć że z nami jest coś nie tak to on był głupi buc skoro olał taką laske jak ja mnie pomogło

Gość listekszczescia
znow mnie naszlo..depresja ..placz nie umiem sobie poradzic cholera chyab slaba jestem:(:(:O nic mi sie nie chce .....:O