Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

zakochana we wrocławiu

Polecane posty

byłam tylko kilka razy, ale zakochałam sie w tym mieście mimo, że wcześniej nie przepadałam:) ma ktoś tak jeszcze?:)

Gość wrocka
jedz na tzw. \"TRÓJKĄT\" lub kozanow to sie odkochasz lub jedz do pracy -lub raczej stoj w korku godzine. wrocław wcale nie jest taki \"och i ach\" ale miło ze tak bardzo CI sie podoba:)

wrocka - no to niestety charakterystyczne dla wszystkich dużych miast:) poznań nic nie lepszy:)

wrocka--- ja mieszkam na tzw trójkącie i nie jest źle, po pierwsze mity o tym jak tu niebezpiecznie są tylko mitami, bo niebezpiecznie było na początku lat 90 ale nie teraz po drugie coraz więcej kamienic jest remontowanych, wiadomo że dopiero przy głownych ulicach ale w końcu coś się ruszyło wiadomo że "trójkąt" to nie krzyki i nie zalesie

:) jak mi sie uda, to wyciągnę lubego w środę do wrocławia:)

Gość
Też sie zakochałem w tm mieście... ech nie mogę sie doczekac nowego roku akademickiego :D A ostrów to chyba jedno z ulubionych miejsc na spacer. Park Szczytnicki tez jest świetny. I trasa wzdłuż Odry za Zoo -szczególnie nocą :D

Gość odkochana
wroclawskie szpitale (niektore) to mordownie :( ostrow jest piekny, rynek, ale ...... kazde miasto ma swoje wady ! studiowalam tam i tez mi sie podobal a potem poznalam go z innej strony i szybko sie odkochalam ....

wiadomo ze kazde miasto ma wady sluzba zdrowia itg to ogolnopolski problem ja mówie o "klimacie" miasta, ludziach, mijscach itd

Gość
z drugiej strony tez go poznalem :P Pracowałem przez pół roku w magazynie broni, łaziłem przez osiedla, jechałem co rano pół godziny do pracy, zdarzało sie uciekac przed dresami-ale i tak zdania o mieście nie zmieniłem :D

a właśnie, macie może jakieś fajne zdjęcia wrocławia?

Gość czysta wyborowa
Ja jestem ex-wroclawianka. odwiedze moje miasto we wrzesniu:))

Gość
Tylko słabej jakości robione elefonem-widok z wiezy katedry i w nocy na ostrów i plac grunwaldzki z akademika.

Sarah - zgadzam sie Kraków jest do dupy przy Wrocławiu :) Ale wrocław jest tragiczny pod względem ruchu drogowego, jakości ulic itd. Jak na takie miast to lipa. Wybudowali teraz Aqua Park do którego nie da się wejść bo jest tyle ludzie :( Na Śląsku takich objektów jest kilka, drogi tez lepsze.... Łatwiej sie poruszać... Ale pod względem architektury i widoków Wrocław jest najładniejszy moim zdaniem :D

Wrocław moje miasto i też ciągle i bez przerwy jestem w nim zakochana:) Parki, Ostrów, Rynek, Ogród Botaniczny i Japoński, całe mnóstwo zabytków... i ciągle cos sie dzieje:)

P.S No i nikt nie ma tylu zajefajnych pubów i klubów:) naprawdę jest gdzie sie bawić, a i dobre restauracje, cenowo tez OK:)

Z tą zabawą to tak sobie szczerze powiem :D Jakoś z tej strony mnie specjalnie nie urzeka Wrocek chociaż jak juz szukałem to znalazłem :) Ceny ok - jak wszedzie :) Jeśli chodzi o puby to jednak Kraków milej wypada moim zdaniem.

Brat Sunset... piwo za 6 zł to dużo? a ile w Krakowie? Nie wiem jaki kluby obszedłeś, ale wierz mi: dla każdego coś się znajdzie:) dla rockmanów, dresiarzy, lanserów, zakręconych artystów itp:)

JA napisałem że to dużo ?? Gdzie ?? :D może i się znajdzie :) Ja specjalnie nie szukałem - trafiła się Szuflada i tam spędziełem miło czas :D

Sunset, źle napisałam może, ale podanie ceny było zapytaniem, czy wg Ciebie 6 zł za piwo to duzo, bo nie znam cen w Krakowie, czy Poznaniu:) Szuflada:( Polecam Kamforę, Mańanę... ale to kwestia jakiej muzy słuchasz:)

Gość
Szuflada...hmm ciekawe mijejsce :D /i czesto starszą muzykę puszczają a nie samą techno-łupankę :D