Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyzik

zakochana we wrocławiu

Polecane posty

Gość
Liverpool jest fajny :D A zreszta i tak wszystko zależy od gustu muzycznego. Ja mialem blisko do Alibi i Grawitacji. No name też sie sdarzało :D

Co do cen to nie wiem teraz jakie są w Krakowie bo dawno nie byłem. Zresztą ceny są dla mnie mało istotne - liczy się dobra zabawa :) hociaż teraz to juz i na zabawę czasu nie ma ..... :-o

szuflada i alibi to kiedyś był fajne miejsca, teraz to raczej nic ciekawego :) Liverpool to był pierwszy klub w którym byłam :) nie wiem czy jest jeszcze ten klub ale chill-out robi fajne wrażenie a moim ulubionym miejscem jest XIII igieł na igielnej

Ja jestem Wrocławianką i kocham moje miasto!!!!!!!!! Ma typowo zachodnią mentalność. Wrocław jest czarujący. Moje kuzynki z Krakowa też zakochały się w moim mieście:) Szukanie krasnali jest zabawne, pergola piękna, wycieczka do zoo świetna, rajd po galeriach handlowych wyczerpujący, piwko na rynku w spiżu rewelacyjne (i całe mnóstwo innych). Gdybym miała wybrać gdzie mają mi dom postawić to nie zdradzę Wrocławia, bo właśnie tu się urodziłam, wychowałam i mimo, że widziałam wiele polskich miast jednak tu jest moje życie:):):) Serio, serio:)

Brat_niedźwiedź p- czyżbyś był częstochowianinem? ;) Ja mieszkam niedaleko Częstochowy :P Generalnie przyjemne miasto. A co do Wrocławia - studiuję tam. Miasto ładne, ale bez \'ochów\' i \"achów\". Bo wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Home, sweet home 🌼

Gość uuuuppuuup

Gość
Dobra dobra-jeśli chodzi o małe miasta i tak wygrywa Zamość :P Renesansowe zabytki, piekny rynek ech cudowne miasto. Teraz jeszcze trwaja prace nad odnowieniem całej twierdzy-to dopiero bedzie widok :D

jeżeli chodzi o małe miasta wygrywa Morąg albo Malbork oba miasteczka są piękne a to co wymieniłem to wszie zabite dechami:P ale i tak najbardziej takie kocham mają swoją specyfikęi "ludzką twarz" czego nie można powiedzieć o Wrocławiu, Krakowie, Toruniu itp większych i trochę mniejszych miastach