Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucyjka

Maly lunatyk - czy to normalne???

Polecane posty

Moja 9 miesieczna corcia wstaje kilka razy w nocy w lozeczku (od kilku tygodni czyli odkad nauczyla sie wstawac przy szczeblach lozeczka), poplakuje. Ale jak dam jej smoczek i poloze, to natychmiast spi mocno. Tak jakby wstawala w polsnie. Rano znajduje ja po przeciwleglej stonie lozeczka. Ale tam sie chyba przemieszcza juz po przebudzeniu.... chyba.... Dziewczyny, powiedzcie czy to normalne? Reakcja na przezycia za dnia? Kiedy przejdzie? Bo obie sie nie wysypiamy :O

u nas było i jest podobnie... właśnie zaczynamy 13 miesiąc i jak na razie nic się nie zmieniło... :)

Ja bym tego nie nazwała lunatykowaniem :) Powiem jak było u mnie. Mój od samego początku ,,skakał" i ,,skacze" po całym łóżku w czasie snu. Kiedy spał ze smokiem i smok wyleciał to potrafił się o niego upomnieć -właśnie wstawał,dostał co chciał i od razu zasypiał bez żadnego ,,ale".Takie pobudki były również spowodowane pragnieniem synka,głodem,zbyt duszno w pokoju itd.Problem skończył się jak skończył 2 latka.

Baderka, Princpolo 🖐️. To mnie podlamalyscie ;) Mialam nadzieje, ze to bardziej chwilowy klopot :P

a nja powiem tak... Principolo dzięki za słowa otuchy... jeszcze rok takich wyskoków przeżyję...;)

Lucyjka, jak u nas się to zaczęło to też miałam taka nadzieję... ;)

Gość ja od malego sie w lozku
wiercilam, gadalam przez sen, wstawalam... Nie przeszlo 🖐️

moja mała miała to smao tez siadala albo wstawalą przezsen... a co do wiercenia sie w nocy to nadal tak ma... teraz jeszcze dla odmiany zeby było zabawniej robi sobie w nocy "przescielenie łózka"... zdejmuje poszewke z poduszki wywala za lózeczko, tak samo przescieradlo po czym wchodzi pod materacyk i przykrywa sie prawie z głowa poduszką... :D:D:D:D wywala tez wszystkie pluszaki i dodatkowe poduszeczki... nie wiem gdzie ona to wypatrzyla :D:D:D

Mamani, mam nadzieje, ze moja cora odpusci sobie wlasnoreczna zmiane poscieli w nocy :)