Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_1118

czy moglam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość młoda_1118

Mam pytanie czy możliwe jest że zaszlam w ciążę? biorę regularnie tabletki, w sobotę miałam zacząć nowe opakowanie, zazwyczaj biorę tak ok 22 ale tym razem wzięłam kilka godzin później o 1:00 w nocy w niedzielę kochałam się z moim facetem, wprawdzie nie został do końca ale wiecie jak to jest... tą kolejną tabletkę w niedzielę już wzięłam o normlanej porze ale mam obawy czy ta wczesniejsza aby na pewno działała mimo tego opóźnienia kilku godzinnego.. jak myślicie? miałyście podobną sytuację? proszę o pomoc :(

Gość alke
spokojnie na 100% nie zaszlas w ciaze jesli opoznienie bylo tylko pare godzin.

Gość młoda_1118
dzięki, martwię się bo na ulotce pisało że najgorzej jest jak się zapomni na początku lub na końcu nowego opakowania :(

Witam was :) Mam na imie Monika i mam 19 lat. Pierwszy raz pisze na takich forach wiec prosze o szybka odpowiedz :) Od 4 lat ma regularne cykle 28 dni . 9 czerwca dostalam okres skonczyl mi sie 16 okolo 24 wyjechalam nad morze 29 wrocilam i od razu w tym samym dniu dostalam kolejny okres. trwal do 6 lipca nastepny dostalam normalnie 26 lipca i trwal do 2 sierpnia . Teraz mam pytanie bo uwazam ze to zaburzenie w czerwcu moglo spowodowac ze moje obliczenia co do dni plodnych mogly mnie zawiesc. Przez cala ta miesiaczke lipiec/sierpien i z 2,3 dni po kochalam sie bez zabezpieczenia i partner konczyl \'\' we mnie\'\' . Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze ? I w razie czegos prosze o napisanie jakie sa szanse na to ze jestem w ciazy! czekam na odpowiedz i z gory dziekuje :* pozdrawiam :)