Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryhulek

WZROST *** ZAPOTRZEBOWANIE NA WASZą POMOC!!! ddd

Polecane posty

Gość gabryhulek

No więc... zacznę może od tego, iż mam 15 lat i 6 miesięcy. Jeszcze dwa lata temu mniej więcej o tej samej porze roku (wrześnień- październik) miałam 172 cm wzrostu. Teraz, po dwóch latach już mam 177 cm... uważam, że jestem za wysoka. Czuję się jak żyrafa. Moja mama ma jakieś 168 cm wzrostu, a ojciec... trudno mi powiedzieć... jakieś 184-5.... Dziadkowie od strony mamy są niscy, babcia ma 164 cm, a dziadek 170cm. Od strony ojca, babcia ma niecałe 160cm, a dziadek ponad 180cm. Ogólnie w mojej rodzinie (rodzeństwo rodziców itd.) przeważa średni wzrost 167cm. (są osoby 173cm, są też osoby 162). Czyli ogólnie niewysocy. Ja miesiączkuję od 2 lat dokładnie... Mam pytanie, czy sądzicie, że jeszcze urosnę, bo 5 cm w ciągu dwóch lat to mało, więc może się wkońcu zatrzymam. Nagły skok wzrostu juz miałam, chyba między 6 klasą, a 1 gim. Teraz idę do 3 kl. gim. Jezu ja nie chcę być taka wysoka ;(;( No ale powiedzcie tak szczerze, naprawdę szczerze co o tym myślicie, a nie jakieś bezpodstawne pocieszenia. Byłabym Wam bardzo wdzięczna. Wiem, że już były takie tematy, ale chyba nie ma drugiej osoby na świecie o identycznej kropla w kroplę sytuacji do mojej Bardzo Wam z góry dziękuję. Weszłam akurat na to forum, gdyż wiem, że wypowiadają się tu osoby w miarę dojarzałe (nie chodzi o wiek). Pozdrawiam Was serdecznie :*

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
E tam żadna tragedia, przynajmniej się będziesz wyróżniać. Możliwe że jeszcze troche urośniesz. Ja mam 19 lat i 180 cm wzrostu, w twoim wieku też mi się to nie podobało, a teraz to lubie. Przyzwyczaisz się z wiekiem

Gość gabryhulek
przerwa miedzy palcami 90, to w takim razie teraz nie wiesz ile masz wzrostu?? :P wiecie co powiem Wam, że jeżeli bym miała 100% pewność, że mój wzrost zatrzyma się i spocznie na stanie obecnym, to wyleczyłoby mnie to automatycznie z kompleksów, ale podobnie jak Ciebi, wizja przekroczenia 180cm wzrostu mnie przeraża!!! :D:D