Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem na maksa wkurzona

Fuck no!!

Polecane posty

Gość PrzyszlaMama23
moglas sie lepiej zabezpieczac jak nie chcialas dziecka sorry ale taka prawda ja tez zaliczylam wpadke ale z mezem i sie cieszymy chodz tez jeszcze chcialabym z dzieckiem poczekac

wiem, nieodpowiedzialna jestem, zawsze się zabezpieczałam na wskroś a teraz? ech szkoda gadać... muszę się z tym przespać, przemyśleć, poradzić się ginekologa i podjąć decyzję.

zastanawiam sie po co ta dyskusja. Juz wiele wiele razy byl tu taki am temat. Po co pocieszacie, straszycie, radzicie lasce? i tak zrobi po swojemu. o ile to nie prowokacja, bo i sam tutul wątku i pomaranczowy nick i fakt ze są wakacje za tym przemawia...

Gość aga1982
a tatuś już wie że bedzie tatusiem? jak myślisz jak zareaguje , chyba masz zamiar mu powiedzieć

no fakt... powinnam 6 miesięcy wcześniej zapisać się na forum żebym była bardziej wiarygodna.

nie wie! powiem, ale jak sama już podejmę decyzję.

Gość Kasieczka
A to nie za późno???

na co jest za późno? na zastanawianie się co dalej..?

a jest w ogóle możliwość, że test podał jednak błędny wynik?

Gość PrzyszlaMama23
nie ma takiej mozliwosci jak test pokaze ze jestes to tak jest moze pokazac ze nie jestes wtedy moze sie mylic ale jak jest pozytywny to masz 99,8% pewnosci

Gość esterka_22
jak sie dowiedziałam ze jestem w ciązy to też to do mnie nie doierało nie chciałam byc jeszcze mama. Ja jeste w troszke innej sytuacji jestem męzatką od roku ale mam 23 lata i nie chciałam jeszcze dopiero zaczełam niedawno prace i budowa domu kupe kasy potrzeba na dziecko a inne rzeczy ją nam pochłaniaja. tyle ze ja sie nie zabezpieczłam bo lekarz mi powiedzial ze jestem bezpłodna wiec pogodziłam sie z tym powiedziałm trudno jak bede troszke starsza to moze zacznę leczenie a moze adopcja a tu nagla ciąza szok smutek a zarazem radośc ale teraz kiedy wiem ze rośnie we mnie cząsta mnie samej i człowieka którego kocham to jestem bardzo szczęśliwa poradzisz sobie co by to nie było to jest Twoje dziecko.