Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabaaaa23

jak grzeczne odmowic gdy chlopak zaprasza na randke

Polecane posty

Gość zabaaaa23

nie mam ochoty na spotkanai i randki dopiero co pogodzilam sie z tym ze inny mnie zost i olal wybral inna dziewczyne ten chlopak jest mily uroczy sympatyczny tyle ze ja juz nie mam sily i ochoty na kolejne "proby"

Gość ugugugugugu
ja bym powiedziala: wiesz, ostatnio mam tak strasznie malo czasu.... Jestem totalnie zabiegana. Jak jest kumaty, powinien wiedziec o co cho.

jarek dwa i jedno e - i co znalazles winowajce ukazania sie twej podobizmy;) -- dalej obleśne, ael zmieniać Ciebie to jak powiedzieć wiatrowi żeby przestał wiać:P

Gość mydelko Fa
dziewczyna ma problem a wy sie nasmiewacie , po to powstal ten portal zeby sie pozalic , wygadac i zaciagnac rady , dlatego tu tak latwo piszemy bo wiemy ze jestesmy anonimowi i przyjdzie ulga gdy sie wyzalimy, dobrze wiesz jak sie czuje osoba ktora zostala zraniona i pomysl on tez teraz tak sie czuje jak mu odmawiasz randki, co cie kosztuje taka randka , zawsze mozesz jakos sie wymiksowac, a moze to on jest tym jedynym i bedziesz sie przy nim siwietnie bawic ze o tamtym zapomnisz , jesli nie to caly czas bdziesz myslec o tamtym....sproboj ...:*

ja sie nie naśmiewam -- a co model sie zmienił?ze tamta jest nieaktualna? dołeczki w policzkach ci znikneły? czy co?;)

a co autorki, to rozumiem, ze nie masz checi na spotkania obecnie, wiec mu to napisz, napisz mu dlaczego i już. Ale skoro on taki super to moze warto zaryzykować.

Gość zabaaaa23
nic mnie nie kosztuje to fakt ale ja jakos nie mam ochoty ....dopiero co dochodze do siebie i nie przezyje kolejnego rozczarowania boje sie zwyczajnie i wole mu nie robic zludzen dlatego najl na poczatku odmowic:O czy ktos jeszcze cos doradzi?

Gość kalambur23
zamknij paszcze jarek, nie o Tobie ten temat.

Gość lejdiiiiiiii
wiesz nikt nikogo nie moze zmusic do radnki, jesli nie chcesz to nie, jesli chcesz jakas taka szybka wymowke to powiedz ze masz wten dzien wazna uroczustosc w rodzinie albo ze juz sie umuwilas z przyjaciolka...ale wiesz on ci jeszce raz moze zaprosic ale ile mozna klamac??a jesli chcesz taka prawdziwa to wytlumacz mu to , jesli bedzie w porzadku to zrozumie i moze poczaka...buzzzka 3maj sie , powodzenia:*

Gość lejdiiiiiiii
napewno poczeka:*

Gość kalambur23
lizodup agIIE też proszony o spokój. pogadajcie sobie na gg :/

Moje sposoby odmawiania: - jak koleś nie jest z mojego najbliższego otoczenia, to mu mówię, że jestem zajęta (mam chłopaka) :P - w pozostałych przypadkach też zawsze mówię, że jestem zajęta (nie mam czasu) :P - potrafię podobno tak zmrozić człowieka spojrzeniem, że boi się odezwać, więc powyższe sposoby spławiania stosuję tylko do tych kamikadze, co mają odwagę :P

Gość kalambur23
co za debil.

jarek, ja mam jabłko [insygnia władzy] więc do nóg leszczuniiu;)

Gość ja jak nie mam ochoty na spotk
anie to mówię, że niedawno rozstałam sie z kimś i nie jestem gotowa spotykac się z nikim, albo, że przepraszam, ale to nie najlepszy pomysł ja teraz po prostu nie chcę z nikim być. Jesli ten facet Ci się podoba to sie dziwię, że nie chcesz spróbować. Mnie olał 2 dni temu ktos i jakby tylko ktoś mi sie spodobał i chciał się spotkać bez wahania bym przyjęła propozycję, raczej nie myśłałabym, że to się źle skonczy tylko miała nadzieję, żę ten nowy w jakiś sposób pomoże zapomnieć o tamtym:(

Gość zabaaaa23
ja sie boje kolejnego rozczarowania wiem ze moze ktos tego nie rozumie ale ost przezylam to strasznie ..kolejnyr az bym nie zniosla:O

Gość ja jak nie mam ochoty na spotk
ja to rozumiem;) od 3 dni błacze 24 h dobe, nie śpie, nie jem itd i wiem ze inni facet pomogłby mi wyjsc z dołka-nie mowie facet na stale, ale jakies spotkanie randkopodobne;)

Gość zabaaaa23
ja tak placze juz od kwietnia....:O i boje sie sobie dac szanse:O

Gość ja jak nie mam ochoty na
i widze,ze jestes w moim wieku;) ja nie wiem ile bede plakac-najgorsze,ze placze przez kogos z kim nawet nie byłam;) mialam po prostu nadzieje na cos wiecej i on mi ja 3 dni temu ostatecznie odebrał:(

Gość zabaaaa23
no ja tezz nim nie bylam tez zrobil nadzieje a potezm zwiazal sie z inna a moze z nia juz wtedy byl? a ze mna chcial sie zabawic?:O nie wiem tego ja sie ludzilam w jakis sposob zaangazowalam i kolejny raz rozczarowalam i mam juz dosc ..kazdego faceta teraz odbieram tak samo...ze cche sie zabawic i papa dlatego nie chce sie z nikim umawiac:O czy to glupie?:O

myslalam,ze z nim byłaś:) napisałaś w 1 poscie,z e Cię poprzedni zostawił:) no wiesz zalezy ile zyłaś nadzieją;) chyba nie tyle co ja bo ja z siebie zrobiłam debilke;) 6m-cy nadzeiji;) skad jestes?

Gość zabaaaa23
no zostawil ale nie bylismy para to byly takie poczatki spotkania a potem olal sprawe..:O wielkopolska

ale nieźle kurde od kwietnia sie meczysz:( ja mam nadzieje,ze szybciej mi minie,ale nie da sie tak nagle zapomniec 6m-cy złudzeń;) nic mi sie poki co nie chce:o jak mam wstac rano to jestem nieszczesliwa:( jedynie wieczorem jest ok bo moge isc do lozka i popłakac, a rano od nowa meka dnia codziennego i powstrzymywanie sie w obecnosci rodzicow przed plakaniem:o

Gość zabaaaa23
ja mysle ze to szybko nie minie:O zbyt sie zaangazowalam jak nigdy wczesniej strasznie zakochalam..uwierzylam jemu jak nikomu wczesniej dlatego to tak boli..:O