Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JacekWarchowskiiii

Skoro faceci wolą szczupłe to czemu tyle grubych dziewcząt ma mężów?

Polecane posty

Gość teenage angst
a mnie wydaje sie,ze mam racje- no prosze Cie,dosyc ze nie dostal tej pieknej laski to myslisz,ze jeszcze bedzie im prawil komplementy?z czystej zlosci to mowi :>

Gość a mnie wydaje sie ze mam racje
tak ku scislosci ja do paszczorow sie nie zaliczam,a ekstremalnie gruba tez nie jestem ,moze i waze swoje 60 kilo ale przy moim 172 mysle ze kosmicznie duzo to nie jest i wlosow z glowy sobie rwac nie bede moj jak mnie poznal wazylam 80 kilo i zerwal z laska polowe chudsza i chyba ladniejsza odemnie zeby byc zemna,cos w tym wiec jednak jest :P :P

Gość Ataira
"jest ograniczona ilość super lasek, wiec wielu faceów musi brać to, co im zostanie" Bardzo zabawne, fajnych dziewczyn jest u nas sporo, a faceci - żal.pl, najczęsciej z metra cięci

popieram przedmowczynie :)

od ike i tak strach brac krwi przepalony petami knypek, ktory bez skrupulow zdradzal meza... cholera wie czego sie to to moglo nabawic ty skarbie możesz brać krew od samej słonicy- która nigdy nikogo nie zdradziła bo nikt by jej nie tknal tak jak zapewne i ciebie;) i która nigdy w życiu niczego sie nie nabawiła oprócz olbrzymiej kupy w razie wypadku życze powodzenia ;)

do ike wybacz ale jesli to prawda........ze bez owijania w bawelne puszcalas sie po slubie to no coments taka piekna,zgrabna a maz cie nie chcial stukac??

"Bardzo zabawne, fajnych dziewczyn jest u nas sporo, a faceci - żal.pl, najczęsciej z metra cięci" za innych nie odpowiadam.... Polski wygladaja niezle w ubraniach... gdy zaczna je zdejmowac- straszno sie robi

owszem chciał a że był kawał patałacha to stuknęłam sie z takim który jest tego wart- i dziś jest moim mężem a jak któraś zazdrości , że inna ułożyła sobie życie tak jak sobie zażyczyła niech śmiało wypisuje dalej idiotyczne teksty , które świadczą tylko o jej frustracji;)

"Nie bez powodu się mówi w Europie, że Polki są piękne" w porownaniu z Angielkami czy Holenderkami - owszem... naładniejsze są Czeszki i Ukrainki... a co do Ike - jej mąż, jelsi nie chciał jej posuwac to raczej od tego, ze po latach nałogowego chlania mu juz nie stawał

Gość Ataira
"Polski wygladaja niezle w ubraniach... gdy zaczna je zdejmowac- straszno sie robi" A co tam takiego zobaczyłeś, że się przestraszyłeś?

Gość Ataira
Myślałam, że tylko prawiczków przeraża taki widok :P

komiczne daj spokój- taka jedna z drugą to by i z takim żyła i znosiła go długie lata byle tylko by był ot strażniczki moralności....co się dziwić- one "moralne" są z przymusu......

Nie tyle sie przestraszyłem co uznałem ze to straszne jak mozna tak o siebie nie dbać.. Polki sa mistrzyniami w ukrywaniu swej wielorybowatosci

Gość Ataira
Nadal nie rozumiem, co masz na myśli. Chłopie, nadwagę widać przez ubranie :o zwłaszcza w lato nie da się pewnych rzeczy ukryć.

"Myślałam, że tylko prawiczków przeraża taki widok" widok krzaczorów i celulitisu przestraszy kazdego

ataira te sexowne majtki uciskające czy jak je tam;)

Gość heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeehehe
a my nie lubimy chudych lasek i nie lubimy ciepłej wódki, ale z dwojga złego lepiej wypić ciepłą wódkę niż posiniaczyć się o kości szkieleciora, sorki , to już lepiej być z tłuściutką laleczką. Precz z chudymi szkieletami.

"Nadal nie rozumiem, co masz na myśli. Chłopie, nadwagę widać przez ubranie zwłaszcza w lato nie da się pewnych rzeczy ukryć" Już Ci tłumacze babo :P Nadwage owszem, ale zaniedbane ciało juz nie do konca... I wlasnie wystarczy wyjsc na plaze, by zobaczyc transformacje z motyli w kaszaloty

z dwojga złego lepiej wypić ciepłą wódkę niż posiniaczyć się o kości szkieleciora dla alkoholika każda wymówka jest dobra;)

wyszłam -tu masz racje- kiedy byłam w londynie i przyjrzałam się kobietom "przy kosci " ( czytaj ponad 100 kilo) to już lepiej chociaż w ubraniu przyzwoicie wyglądać

Gość Ataira
Wy nawet w ubraniu kiepsko wyglądacie, a wymagacie Bóg wie czego :o

Gość anuleczkkaaaa
Ja też jestem puszysta i mam chłopaka:) Podobam mu się taka jaka jestem, bo ma się chociaż do czego przytulić;) i te naturalne duże piersi:p tego anorektyczka nie zaoferuje...

"Wy nawet w ubraniu kiepsko wyglądacie, a wymagacie Bóg wie czego " ja wygladam dobrze i w ubraniu i bez niego, wiec nie do mnie te słowa... duzo daje, duzo oczekuje - proste, że jasne?

Naprawdę Polki są śliczne na tle innych narodowości, zwłaszcza buźki mamy ładne. jeśli chodzi o ciało, to chyba też nie jest najgorzej. Słyszałam gdzieś, że np. Hinduski miewają włosy na plecach :P Ciekawe, co by wtedy nasi krytyczni Polacy mówili, jakby takie cuda chodziły po ulicy :P

Gość wiecie coooo
Przerażacie mnie, ja jestem chuda ale niz mojej winy, chcem być grubsza ale sie nie udaje no kurde twarz mam niezbyt ładną i figurę też?T sie nie dziwie że jeszcze nie miałam chłopaka.

Nieprawda, jestem dawca krwi, bo mam rzadką grupe oRh- i nieraz juz mi przetaczali krew

anuleczka jest puszysta i puszysta moja siostra jest cale zycie puszysta- a mimo to w swietle "puszystych" londyńskich słonic wygląda jak drobinka poznalam kobiete ważącą około 150 kilo!!!!!! i stwierdziła, że jest przy kości ! komiczne w twoim przypadku święte słowa :)