Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JacekWarchowskiiii

Skoro faceci wolą szczupłe to czemu tyle grubych dziewcząt ma mężów?

Polecane posty

"tego anorektyczka nie zaoferuje..." takich totalnych wieszakow wiekszosc facetow nie lubi... dobrze jelsi kobieta jest szczupła i ma te kilka kg wiecej... moja np przy wzroscie 168 cm wazy 57 kg i to jest dla mnie waga idealna... gdyby była chudsza, byłoby juz źle... problem w tym ze wiele kobiety tyjąc, robi sie mało kobieca... zaciera im sie wciecie w talii i rozmywaja rysy twarzy... a to jest po prostu brzydkie...

wiecie coooo - nie czytaj tego, co tu wypisują. Każdy facet ma inny gust jeśli chodzi o wygląd. A są jeszcze tacy, co dla nich liczy się najbardziej charakter, ale takich tu chyba nie znajdziesz :P

"A są jeszcze tacy, co dla nich liczy się najbardziej charakter, ale takich tu chyba nie znajdziesz " to tacy, ktorzy nie maja szans na pikne kobiety... po co mam wybierac miedzy charakterem a wygladem, skoro moge miec 2 w jednym? Ike - które moje słowa są święte? :)

Gość kwiaty we wlosach
Tak komiczne, wszyscy wiemy, że jesteś przystojny, wysportowany, dobrze zarabiasz, masz super kobietę i jeszcze siedzisz cały boży dzień na kafe :P Dalej zapodawaj ściemę ciemnemu ludowi

ja wygladam dobrze i w ubraniu i bez niego, wiec nie do mnie te słowa... duzo daje, duzo oczekuje - proste, że jasne? juz ty dobrze wiesz cholero:P ale niech będzie- połaskoce twoje ego zwłaszcza, że to twoje zdjecie w samych pończochach było powalające;)

Gość Marta z Krakowa
"wiecie coooo - nie czytaj tego, co tu wypisują. Każdy facet ma inny gust jeśli chodzi o wygląd" NIE, GUST jest tylko JEDEN. i to taki, o którym napiernicza komiczne od 4 stron. a jak jestes tłusta, a mimo to facet z Tobą jest to: 1. mówi Ci to coc chcesz usłyszec 2. nie miał odwagi na piękną i szczupłą kobiete 3 jest otatnim nieudacznikiem, zakompleksionym i zdesperowanym 4. jest psychicznie chory. OTO sa przesłanki KAFETERII co do życia w rodzinie:D:D:D:D wniosek_TYLKO piękna i szczupła MOZE miec partnera, cała reszta albo NIE MA< albo JEST OSZUKIWANA>

nie Ike - tym razem akurat nie wiedzialem - myslalem, ze cos o kszalotach :P:P ze skrajnosci w skrajnosc - jak mnie nie ma, to zaraz sa tematy "gdzie jest komiczne" jak sie pojawie, to ze caly dzien tu siedzie :D masakra :D

Gość też tak uważam
Ataira Popieram. W Polsce nie ma fajnych facetów. Polscy faceci to nieudaczne chłoptysie, które nie wiedzą czego w życiu chcą i mają podejscie do zycia jestem jaki jestem i oby było jako tako. To mnie najbardziej wkurza - takie godzenie się na przeciętność życia. A jeśli chodzi o to, że Polki źle wyglądają bez ubrania, cóż nasi rodzimi panowie też nie mają ciał greckich bogów, spójrzmy prawdzie w oczy. Tyle, że w Polsce najgoryszy patałach chciałby mieć za żonę modelkę i w dodatku miss world. Im gorszy knypek, tym większe wymagania.

No Polacy ani specjalnie nie wyglądają, ani z charakteru nie są cudowni. Pierwszy z brzegu - komiczne, zarozumialec, co pozjadał wszystkie rozumy i wciska kit tu, gdzie ma swoje 5 minut sławy.

ze skrajnosci w skrajnosc - jak mnie nie ma, to zaraz sa tematy "gdzie jest komiczne" jak sie pojawie, to ze caly dzien tu siedzie masakra nie skarbie- narzekanie to natura kobiet- całkiem normalna to rzecz:)

wyszłam- a ilu znasz obcokrajowców??????

"wniosek_TYLKO piękna i szczupła MOZE miec partnera, cała reszta albo NIE MA< albo JEST OSZUKIWANA>" czy chciałybyscie miec faceta, ktory - przeleci wszystko co sie rusza? - ktorego nie pociągacie fizycznie? bo nie oszukujmy sie - tacy sa faceci, ktorzy - mowia grubym babom, ze im sie podobaja lub tez nie zwracaja uwagi na wyglad, tylko na charakter

Gość też tak uważam
Cechy polskiego faceta: zero zainetersowań zero ambicji zero ogłady i manier zero uroku osobistego zero osobowości zero wyglądu

"Pierwszy z brzegu - komiczne, zarozumialec, co pozjadał wszystkie rozumy i wciska kit tu, gdzie ma swoje 5 minut sławy." nie jestem po prostu fałszywie skromny... ale w Polsce nie lubi sie ludzi, ktorzy nie biadolą i nie narzekaja

Gość wiecie coooo
ej no bez przesady nie wszyscy polscy faceci pasują do tego kanobu

Gość wiecie coooo
sory kanonu

Znam mnóstwo, bo mieszkałam z nimi 3 lata pod jednym dachem w akademiku, w dodatku co pół roku/rok była rotacja, bo przyjeżdżali na wymianę studencką na semestr lub rok. I powiem jedno: południowcy rządzą :classic_cool:

Gość Marta z Krakowa
" bo nie oszukujmy sie - tacy sa faceci, ktorzy - mowia grubym babom, ze im sie podobaja lub tez nie zwracaja uwagi na wyglad, tylko na charakter" pisszesz kompletne bzdury..... są po prostu faceci, którym podobają się grube kobiety, tak jak Tobie szczupłe, PEŁNA ZGODA_jest ich zdecydowanie mniej niz tych drugich., ale są mężczyxni, którzy po prostu wybierają konkretną kobietę, patrząc calościowo na jej charakter, wygląd i coś MUSIAŁO takiego faceta przyciągnąć do niej. Na siłe leciał?a widuję takie pary na ulicach.. znam takie pary osobiscie.....o tym na ulicy nie mogę powiedziec nic, ale o znajomych juz więcej. To nie sa ostatni nieudacznicy, ani ona , ani on. dlaczego chcesz wszystko ZUNIFIKOWAĆ????wystarczy, że media lansuja jeden wzorzec, jedyny słuszny. czemu nie pozwolisz by każdy kierował się własnymi preferencjami i wympisujesz smieszne po prostu rzeczy w stylu, że....(patrz co pisałam powyzej). no ludzie, jestesmy róznorodni, tak i pod względem urody i charakteru i naprawdę nie musimy byc tacy sami...

wyszłam- to ja widać do obcokrajowców nie miałam szczescia i stanowczo stawiam jednak na polaków

Ja Wam cos powiem. Moze i faktycznie cos w tym jest, ze te szczuplutkie [podkreslam szczuple, ale nie chude] nie maja szczescia. Owszem niby pelno kolo nich facetow, albo niby otoczone sa komplementami, ale jak co do czego przychodzi, to wybieraja inne tu sobie wstaw: grubsze, brzydsze itp. Ostatnio kolega z pracy stwierdzil, ze jesli zaden facet nie chce sie utrzymac przy mnie, to znaczy, ze JA skacze z kwiatka na kwiatek, bo niczego mi nie brakuje a jednak. A prawda jest taka, ze cokolwiek bym nie robila, to oni chyba mnie traktuja wg zasady, ktora tu ktos przytoczyl ze fajnie taka szczupla pobzykac, ale do zycia sie nie nadaje :( a ja pytam dlaczego nie. Jestem pracowita, radze sobie nawet z meskimi zajeciami postatnio skladanie mebli] dbam o dom, sadze kwiatki na balkonie, jestem oddana temu, ktory mnie chwilowo posanowi pokochac itd. Czy naprawde to, ze ktos wazy tyle, a inny tyle ma naprawde takie duze znaczenie? I sama sobie odpowiedam, ze nie wiedziec czemu TAK.

Oj, daj spokój. Przecież swojej pannie też mówi, że nie jest za gruba. I choć twierdzi, że każdy facet tak ściemnia własnej kobiecie, to on swojej mówi świętą prawdę :P Trochę to nielogiczne, ale co tam :classic_cool:

ja skreslam odrazu przystojnych facetow, bo czuje, ze jestem za malo atrakcyjna dla nich, wiec wybieram tych brzydszych, ze tak powiem.

"są po prostu faceci, którym podobają się grube kobiety, tak jak Tobie szczupłe, PEŁNA ZGODA_jest ich zdecydowanie mniej niz tych drugich" owszem, ale tom oze jakies 10-15% a nie 80 - jak by to wskazywała sytuacja z naszych ulic.. a co facetów ciągnie do niezbyt urodziwych? spora ilość robi to z powodu kompleksow.. tzn nie wierzą, że uda im sie wyrwac cos ładniejszego... czesc robi to z powodow emocjonalnych... zakochuje sie po prostu... problem pojawia sie wtedy, gdy to pierwsze zauroczenie przechodzi - wtedy bycie z kaszlotem konczy sie jednym z 8779 tematow na tym forum pod wspolnym tytulem "dlaczego on nie uprawia ze mną sexu"... a czesc wybiera ładne i szczuple, ktore po zamążpojsciu stwierdza, ze juz nie trzeba o siebie dbać i stad te pary na ulicach

lamia - tak robia faceci z kompleksami - czyli osoby podobne do Ciebie... Ty tez masz kompleksy i dlatego uciekasz przed przystojniakami

Gość też tak uważam
Lamia Zauważyłam dokładnie to samo. Facet się zachwyca, kreci się koło mnie, czegoś niby chce, a później i tak nic z tego nie wychodzi. Widzę go później z dziewczyną 2 razy grubszą i 10 razy brzydszą ode mnie i zastanawiam się, co ona ma takiego czego nie mam ja. Podtrzymuję moja opinię, że faceci boją się atrakcyjnych lasek. A do swojej opinii o facetach dopisuję jeszcze brak umiejętności uwodzenia kobiety.

Gość też tak uważam
Tzn, brak umiejętności zdobycia jej. Bo przecież chyba nie tak trudno jest dać jednoznacznie znać kobiecie, że go interesuje?

Gość Marta z Krakowa
komiczne... czyli wracamy do wnisoku wyjsciowego: "wniosek_TYLKO piękna i szczupła MOZE miec partnera, cała reszta albo NIE MA< albo JEST OSZUKIWANA>" nie ma innych wartości i opcji uśrednionych. związek podjęty z kobieta niekoniecznie szczupła bądź niekoniecznie ładną zawsze skończy się porażką....niezaleznie jakie motywy kierowały wybierającym i decydującym się na tenże związek, czy to były kompleksy, czy względy emocjonalne jak miłosc, zwyczajana miłosc do kobiety.... a ja Ci powiem , powiem Ci banał na który prychniesz cynicznym smiechem, ale....: PIEKNO OSTATECZNIE JEST W OCZACH PATRZĄCEGO. po prostu. a ludzie sąpo prostu bardzo rózni. inaczej patrzą, inaczej czują. gdyby tak nie było mielibysmy WYŁĄĆŻŃIE piekne pary, doskonałe w swej pięknocie, cokolwiek to znaczy:)

Gość całkowicie czarny kot
podpiszę się pod głosami, które mówią, że faceci obawiają sie atrakcyjnych kobiet cos jest tu na rzeczy bezpieczniejsze są te przeciętne, bo mniejsza do nich konkurencje, nie trzeba tak na imprezach pilnować, samemu nie trzeba być ciągle pięknym i świeżym, żeby dorównc jej kroku... ot, z kims przeciętnym jest łatwiej, a umówmy się, że faceci do związkowych pracusiów raczej nie należą :-)