Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy mam szansę

Czy ze zwykłego układu na sex może powstać normalny związek

Polecane posty

sorry, ktora nie byla kulturalna? :O przeczytaj swoja o psychiatryku :O ja tylko powiedzialam, ze smiech to zdrowie, dobrze dla Ciebie, skoro uwazasz, ze jestem smieszna, przynajmniej sie posmiejesz :D ach ten brak logiki w wypowiedziach pomaranczek

Gość kwiatuszek czerwony
Chcialabym tylko dodac, ze kobiety sa bardziej wrazliwe i uczuciowe niz mezczyzni..Z czasem to my sie bardziej przywiazujemy a pozniej cierpimy.Taka jest niestety nasza natura. Ale oczywiscie to moja opinia i nie kazdy sie musi ze mna zgadzac...

nie generalizuj to ze Ty tak masz nie znaczy ze wszyscy tak maja wg mnie laski dziela sie na te egzaltowane i te silniejsze, a faceci na normalnych i na cioty ja jestem ta silniejsza dlatego WIEM, czy jestem w stanie teraz sie zakochac czy nie, zwlaszcza swiadomie decydujac sie na taki uklad. nie mowie, ze na 100%, ale no wiem, ze to jest malo mozliwe

Gość kwiatuszek czerwony
turqoise- tak serio i bez urazy, ile ty masz lat?

Gość inszetti ...
Ale mi się podoba ten komiczne ... :)

Gość kwiatuszek czerwony
Turqoise Ja 28. Z twoich odpowiedzi wnioskuje ze jestes inteligentna osobka o silnych charakterze(alez to ja potrafie byc mila:) Ja tez taka jestem. I to co chce powiedziec to to, ze jednak kobiety roznia sie od mezczyzn i ta zasadnicza roznica jest nasza glupia wrazliwosc. To czas sprawia ze przywiazujemy sie do kogos i nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy....

mozliwe, ale ja jakos potrafie ocenic moj aktualny stan emocjonalny oraz to czy jestem w stanie zabujac sie w danej osobie czy nie, bez wzgledu na to, co z nia bede robic. znam siebie i wiem to z autopsji, pozdrawiam :)

Gość nie wiem czy mam szanse
U mnie przychodzi zauroczenie od razu. jak piorun!! teraz ochłonęłam wiec nie sądzę żebym sie zakochała. na początku myslałam że to będzie miłość, ale im dalej tym bardziej stygnę. jednak nie miałabym nic przeciwko żeby on zaczął sie angażować :P nie zostawiłabym go na pewno, chciałabym z nim być. w moim wieku patrzy sie bardziej racjonalnie a nie emocjonalnie

Gość owocowy raj
myślę że może ale ciebie już to nie dotyczy jeśli piszesz że jednak go nie kochasz to czemu chciałąbys z nim być. juz nic ie rozumiem

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą