Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SoooooYaaa

EkspresJA - kto ze mną się bawi?

Polecane posty

Gość SoooooYaaa

A co! Postanowiłam wziąć udział w konkursie EkspresJA Redd's. Zasady jak piszą na http://www.redds.pl są proste, wygrana kusząca, kod już mam, muszę sie zdecydować jeszcze na kategorię. Wchodzi w grę albo plakat albo opowiadanie. Jak myślicie, co lepiej? Z jednej strony wydaje mi się, że fajniej bym się wyraziła słowem pisanym ale z drugiej strony użytkownicy są leniwi i pewnie wolą sobie oglądać niż czytać :/ W sumie ten etap obowiązkowy nie jest, ale mam ochotę się wykazać :) Jakieś rady pożyteczne? Ktoś się już rejestrował w ogóle na stronce?

Gość Poeta oraz wybitny pisarz
Oczywiście mogę pomóc, ale .. no właśnie. Nie za darmo

Gość SoooooYaaa
Nie no ja bym chciała sama się wykazać i to nie w tych klimatach o jakich Ty myślisz :P Cały fun jest w tym, żeby osobiście coś zrobić, spróbować swoich sił... W loterii też wezmę udział, ale tutaj to tylko liczy się szczęście, nie ma się na to wpływu a konkurs już zależy ode mnie i mojej pomysłowości ;) Ale dzięki za propozycje :classic_cool:

Gość mavanka
ooo fajny pomysł ;) ja bym osobiście wystartowała w kategorii "śpiew" albo "literatura", musze dobrze sie zastanowić :D próbowałam się zarejestrować, ale nie mam piwa promocyjnego kupionego, a każą mi podać kod. także jutro pewnie sobie kupię, hihi, i się zarejestruję. fajny konkurs (i loteria też, jak na razie czytam regulamin i świetnie się zapowiada), dzięki za info :)

Gość SoooooYaaa
Spoko. Im więcej osób tym więcej zabawy ;) Ja już się zarejestrowałam i chyba wybiorę jednak plakat. Znalazłam super farby w pudle na szafie i teraz obmyślam, co by tu stworzyć, żeby pasowało do marki i równocześnie do mojej osoby :D Myślę, że coś mi się uda stworzyć (ostatnio byłam na rozmowie o pracę, robili mi testy różne i wyszło, że jestem kreatywna :classic_cool: :P) Powodzonka

Gość mam małe pytanko
heja, a wiecie może czy jak skończę w listopadzie dopiero 18 lat, to mogę wziąć udział w tym konkursie?

Gość mavanka
trudno orzec, trzeba pewnie do organizatorów konkursu wystosować to pytanie, bo nie wiadomo, czy ważna jest data urodzenia i ukończone 18 lat przed rozpoczęciem konkursu, czy też interesuje ich sam rocznik. a pewnie chodzi im o ten wiek dlatego, że trzeba kupić piwo, żeby wziąć udział w konkursie, a poniżej 18 lat kupować i sprzedawać nie wolno ;)

Gość mam małe pytanko
bu ;( w regulaminie pisze tak: "każda osoba fizyczna, która ukończyła 18 lat, posiada pełną zdolność do czynności prawnych" ja chyba nie posiadam jeszcze :( ale piwo mi sprzedają :P zadzwonię jeszcze na infolinie i jak nie będę mogła, to po prostu wykorzystam siorkę

Gość mavanka
no to niestety, taki jest problem zawsze, jak się coś chce zrobić, to się okazuje,że jesteśmy dwa tygodnie za starzy/za młodzi, ech... a ja już jestem zarejestrowana :) także w loterii biorę udział, no i muszę jakieś z moich prywatnych "dzieł" wybrać do wrzucenia ;)

Gość prosze o odpowiedz szybka
dzieki. naprawde milo wiedziec, ze tak szybko odpowiadacie i umiecie pomoc ;/ juz sie zarejestrowalem i sam dowiedzialem, ze loteria pierwsza jest dzisiaj tak wiec zdazylem, ale niie wiem jak jest dalej. czy ten jeden kod styka tylko na losowanie czy tez na konkurs?

Gość mavanka
jeden kod wystarcza na jedno tylko losowanie, tak wyczytałam w regulaminie. także do następnej loterii następną puszkę/butelkę trzeba kupić, jak chce się dalej startować w loterii ;)

Gość prosze o odpowiedz szybka
ok, mam zapas tych kodow, tylko dzisiaj sprawdzalem i nie ma listy osob ktore wygraly w loterii. czyli jak to jest? zwyciezcy sa powiadamiani na maila czy jak? mam przeczucie, ze wygram i chce juz wiedziec!

Gość mavanka
też chciałam wiedzieć czy wygrałam, ale nie wyświetla mi się nic w dziale "sprawdź czy wygrałeś". może są jakieś terminy publikacji wyników? nie wiem, trzeba dokładnie przeczytać regulamin ;)

Gość mavanka
no, ja nie wygrałam, ale na szczęście jest jeszcze kilka losowań ;) a po ostatniej imprezie u koleżanki jestem zaopatrzona w zawleczki od puszek jak rzadko - łaziłam i zabierałam zawleczki wszystkim ;)

Gość Kualamatala
Kiedy bedzie ogloszenie wynikow konkursu i czy ktos wie, kto zasiada w jury?

Gość SoooooYaaa
Nie wiem dokładnie, ale zgłoszenia można dawać do 14 września. Potem zanim obejrzą, przeczytają, ocenią, to trochę czasu na pewno minie. Co do jury słyszałam, że jakieś sławy, ale nie wiem dokładnie ;) Zdecydowałam się na plakat i już nawet przesłałam. Osoby, które się zarejestrowały, czy Wam też przysłali maila z kodem aktywacyjnym? Że mój kod jest nieaktywny i trzeba go aktywować? Bo nie wiem, co jest...

Gość SoooooYaaa
Sorry, już wiem, co z tym kodem . Popieprzyło mi się i źle przeczytałam a to Reader's Digest do mnie napisało :P

Gość mavanka
ja dopiero wróciłam z wakacji i muszę się wreszcie zmobilizować do zgłoszenia w którejś kategorii i zrobienia fajnej pracy wreszcie ;) na szczęscie jeszcze przez 3 tygodnie można się zgłaszać ;) a co do jury - nie pamiętam, w regulaminie jest wszystko napisane. pamiętam, że w każdej z grup jury ma być jedna osoba z "branży" (w muzyce chyba Maria Peszek, ale głowy nie dam..) no i ktoś od organizatorów.

Gość gitarrra
fajnie że napisaliście o tym konkursie. ja sobie tworzę na gitarze akustycznej różne melodie i trochę podśpiewuję, to wrzucę jakieś nagranie moje fajne ta stronkę, a nuż coś się wyga :D

Wiecie co widzialam? Myslalam, ze padne. Na allegro byla aukcja, gdzie ktos wystawil 70 kodow do ekspresji za 21 zeta :D I co smieszniej - poszly ! Czego juz ludzie nie wymysla...

Gość mavanka
no co ty? czego to ludzie nie wymyślą :P ale byli i tacy, którzy wystawiali aukcję "zostanę twoim znajomym na n-k, koszt 50zł rocznie" - to dopiero jazda :P a ja oglądałam kategorię moda i zobaczyłam wypasione pazury - dziewczyna zrobiła na tipsach logo reddsa - super wyszło moim zdaniem :)

Gość gitarrra
piosenka nagrana, redds zakupiony (nie było łatwo - u mnie w sklepie nie posiadali promocyjnych butelek, trzeba było dalej szukać:/) teraz tylko trzeba się zarejestrować i wysłac plik :) jest tu ktoś kto ma to juz za sobą? jak długo czekaliście na publikację utworu? muszę zacząć do znajomych maile wysyłać, żeby głosowali :P

Gość Kualamatala
Gitarra Czeka sie do pol godziny na publikacje. Dostaniesz maila potwierdzajacego i informujacego i linka do swojego kawalka, ktory bedziesz mogl/mogla podeslac znajomym. Ale wiesz, ze oni beda musieli tez sie zarejestrowac zeby moc zaglosowac?

Gość gitarrra
no u mnie oczekiwanie trwało jakieś 10 minut i wszystko jest ;) tak, wiem, że znajomi będą musieli zarejestrować chociaż jeden kapsel, żeby głosować ;) ale sąna to przygotowani - jutro z resztą jest imprezka, to się nastawiliśmy wszyscy na odpowiednie piwo ;)

Gość ninkus88
HEJ!!!!! Jestem tu nowa. Przeczytałam ostatnio wasze forum o konkursie reddsa i postanowiłam dołączyc:) ja moją pracę robiłam ok. miesiąca, zaczęłam jeszcze przed rozpoczęciem konkursu. Moją pasją jest wykonywanie biżuterii i biorę udział w kategorii moda, jeśli ktoś by chciał to zapraszam do przeglądania mojej pracy http://redds.pl/index.html#/moda/3251361e6...ace8d18bd9da702 chciałabym żeby ktoś mnie w końcu obiektywnie ocenił bo wiadomo rodzina i znajomi złego słowa nie powiedzą pozdrowionka dla wszystkich:*