Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasooolka

wasze marzenia ktore nie maja szans na spelnienie

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
ta powyzej to chyba nie ta osoba o ktorej mysle ....... a ja chce wygrac 6 w totolotka !!!!!!!!!!!!!!!

Gość b.just...
Być panią świata:classic_cool:

Gość Villo
Aby mój sen i chłopak ze snu stał się prawdziwy... aby ktoś mnie pokochał chociaż w połowie tak jak on... by śmierć nie kończyła mojego życia... aby "przyjaciele" byli dla mnie prawdziwymi przyjaciółmi... bym już nigdy nie musiała płakać w samotności z ich powodu... abym nie musiała się już nigdy martwić o braki w moim nastoletnim portfelu... abym osiągnęła najwyższe wyniki w szkole, była jeszcze piękniejsza... i bym mogła bez reszty oddać się swojemu hobby... już na zawsze...

Gość marzenie eeee
zakochać się i być kochaną

Gość Leutscher
Zostać modelką- może i by była szansa ale nie moge osiagnac wagi 44 kilo ze wzgledu na słaby zoladek :( Zostać piosenkarką- uwielbiam spiewac ponoc mam ładny głos ale nie wiem jak rozpoczac a wybic sie jest ciezko Porozmawiac z eks i do niego wrocic- chyba najciezej ze wszystkich marzen... Ale kazde z nich jednak bede probowała spelnic.Probowac zawsze mozna.

Gość chciałabym zeby
Jarek mnie pokochał

Marzenie? Żeby ktoś kogo kocham i mnie kochał tak samo...coraz mniej w to wierzę...ale podobno nadzieja umiera ostatnia...

Gość Leutscher
Eh, prawie wszyscy po prostu chcą kochać i być kochani..a jak ciężko taką osobę poznać..:(

Gość ja 36
znowu uwierzyć, że milość jednak istnieje...

Gość Wielbicielka Piotrusia
być z TYM Piotrusiem ;)

Gość alinkas
by spokac sie z PP???????? twoim eks a moze PP to obecny moj mąż??????????????

Gość marząca umierajaca
zamieszkac w jakims pieknm cieplym kraju...codziennie budzik sie z widokiem na morze...zyc pelnia zycia..zwiedzac podrozowac..miec prace ktora bym kochala ktora dawala by mi satysfakcje...no i oczywiscie miec u swego boku ta jedna jedyna ukochana osoba ktorepodzielalaby moje zainteresowania i pasje.ktora by z nich nie drwila nie wysmiewala sie nie pukala w czolo jak moj chlopak...chcialabym zeby sie zmienil....

Gość alikas
wiem że nie jedne PP jest w cąłej Polsce ale moze akurat to moj PP

Gość marząca umierajaca
chcialabym byc steweardesa tez,,i miec odwage przemoc sie nie bac sie porazki odrzucenie nie czuc tego leku tego uczucia beznadziejnosci ze i tak mi nic nie wyjdzie... wiele mam tych marzen...i to wcale nie jest kasa ..tylko pragnienie bycia szczesliwa i znalezienie tegojedynego miejsca na ziemi

1. mieć wiedzę mechanika samochodowego :P (no cóz innych kosmetyki interesują a mnie samochody :D) 2. aby w ciągu 10 lat spłacić kredyt... (niestety 20 lat przedemną..) 3. bym polubiła buty na szpilkach he he no cóż sportowe buty rządzą :D

Gość cała jaaa
spotkać Edwarda Cullena, zostać wampirem,chodzić z Edwardem

Gość magiczny karp
ja chciałabym być najzaradniejszym człowiekiem na ziemi

Gość straszę na uczuciowym
wyjść za mąż za bena afllecka mieć mniejszy nos mieć zęba którego usunęłam chociaz byl zdrowy i byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc z kims z kim byc nie moge

Gość zatrzymaćczas
dziś

w tej chwili mam same marzenia do spłenienia ale... czy się spełnią czy nie czas pokaże... :) łatwo w każdym razie na pewno nie będzie ;)

Gość w temacie
zawsze marzyłam, żeby do 30-stki: 1.mieć cudownego męża 2.mieć fajną i dobrze płatną pracę 3.mieć własny dom Zostały mi jeszcze 2 lata, na razie z tych marzeń to mam własne mieszkanie, fajną pracę (płacowo średnią) a o mężu już nie marzę - po miłości mojego życia została mi 4-miesięczna córeczka - widać jak bardzo był "cudowny" skoro wybrał wszystko inne niż rodzinę. W miłość już po prostu nie wierzę.

Gość marzanna marzenna
Marzę o tym, by mieć pewny dach nad głową... Marze o tym, by nie mieć długów. Wieeelkich długów, których chyba nigdy nie spłacę...

albo władać światem też jest dobre. wygrać 6 w lotka, ale to wykonalne zachować młodość na bardzo długo pozostać piękną i jeszcze pięknieć ale to wszystko ma szanse na spełnienie... i to co piszecie ludzie o długach etc też da się zrobić :)

Gość oh...Ja marze o locie
w kosmos,zawsze to bylo moim najwiekszym marzeniem...Wybudowanie domu dla sierotek a jesli nie to,to chcialabym miec duzo kasy by takim sierotkom pomagac :( Zauwazyliscie,ze wszedzie ludzie mowia tylko kasa,kasa,kasa...Jakie czasy nastały :( Ehh...Szkoda gadac :/

Gość Marzycielale w końcu nadszedł
czas!!!! Trafić szóstkę w dużego lotka przy kumulacji od 6-9mln:) Mieć kasy mnóstwo i jeszcze więcej.Osiągnąć postawione cele.Być kochanym:)Zdrowie u bliskich i dziękuję,że żyje,oby tylko jeszcze parę marzeń się spełniło i w tym życiu mi pomogło:)Pozdrawiam Wszystkich Marzących oby się spełniło...