Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jha jdahja

zna ktos sposob na potowki miedzy duzymi piersiami w okresie lata?

Polecane posty

Gość jha jdahja

a konkretniej na przeciwdzialanie im ( i nie chodzi o mycie sie ) :D

Gość ja znam sposob
jak juz mi wyskaocza to je wyciskam i przemywam spirytusem a innego nie znam sposobu by im przeciwdzialac

Gość vannessa
wystarczy nawilzyc alun(sol menaralna) potrzec nim w miejscach o ktorych piszesz i po klopocie. Alun jest takze polecany jako dezodorant(nie zawiera aluminium!). A takze w przypadku zaciec(dzialanie tamujace krew, zablizniajace). Mezczyzni uzywaja go po goleniu(zaciecia) a kobiety po depilacji( likwiduje czerwone krostki).Po ukaszeniu (komary, osy..) nawilzyc i potrzec likwiduje od razu swedzenia, bol. Warto go miec pod reka!

Gość uga buga
Mam to co pisała dziewczyna wyżej kupione jako antyperspirant - muszę wypróbować, bo choć mam małe piersi to problem i tak mi doskwiera... Możesz jeszcze wypróbować Antidral - nie bedziesz sie tam wogolepocic, wiec nie bedzie krostek.

Gość jak to NIE ZAWIERA
Do vannessa --- Ałun - ZAWIERA aluminium. To przecież uwodniony siarczan potasu i glinu . Do szkoły, dziecko, a nie rady na topikach dawać 😡. Acha. GLIN to ALUMINIUM. Tu vannessa masz wzór ałunu. (KAl 2 x 12 H2O)

Gość okt
a ja uzywam talku

Gość vannessa
Alun (Potassium alum) zawiera sole potasu i aluminium, które są składnikami naturalnie występującym w przyrodzie. Alun potasowy posiada strukturę cząsteczkową, która nie jest absorbowana przez skórę, co czyni go nie szkodliwym.W sprzedazy sa dwa rodzaje alunu naturalny i syntetyczny kryształ AMMONIUM ALUM (NH4)2SO4 produkowany w Tajlandii z odpadów ciężkiego przemysłu chemicznego. Sol potasowa K2 (SO4) K = Potassium extrakt wystepujacy w naturze sol ammoniowa NH4 (SO4) NH4=amon fabrykowany przez synteze Azotu z Wodorem. Ps sam idz do szkoly bo ci duzo brakuje wiedzy w tym temacie.

Gość suchą skórę posyp
pudrem dla dzieci :)