Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmara332524

czy chłopak powinien płacić za...-

Polecane posty

Gość dagmara332524

wakacje tzn nocleg za siebie i dziewczynę ? czy raczej powinni pół na pół co o tym myślicie ?

jezeli bardzo duzo zarabia i go stac, to niech funduje, ale jezeli nie, to nie widze powodu, by dziewczyna za siebie nie placila.

Gość dagmara332524
a jak dziewczyna jest bezrobotna chwilowo :P

Gość Oblech
Ten kto ma kasę płaci.

hheeh dobre Marek facet powinien płacić i już, chcę mieć dziewczynę to niech płaci:)

jak bezrobotna, to znaczy ze niegramotna. Gdyby facet mial juz placic, to rownie dobrze moglby sobie prostytutke na ten czas wakacyjny zafundowac.

Gość taki sobie ktos i tak dalej
wiesz co,autorko-twoje pytanie postawione w temacie jest wkkkurrrwiaajace.A z jakiej to niby okazji on mialby placic za ciebie?A dlaczego np.ty nie mialabys placic?Wlasnie to mnie wkuurwwwia u Polek.Ze niby chlopak-to a placic.Samo stawianie przez ciebie tej kwestii jest bezczelnoscia z twojej strony.Dowodem jakiegos braku szacunku do niego.Rowniez zle swiadczy o tobie,etc,etc.Jezeli bys nie pracowala.To moge zrozumiec.Ale jezeliby on nie pracowal-to moze ty bys sie sama poczuwala do czegos tez????

Gość dagmara332524
tylko że ja nie bardzo chciałam jechać własnie z powodu braku kasy głupio mi że płaci za mnie tyle kasy :( ale z jednej strony gdybym ja była facetem to nawet bym nie prosiła się laski o kasę a on i tak większość kasy wydaje na samochód i swoje zachcianki czasem dostanę jakiś prezent okazyjnie i to mi styka więc myślę że te wczasy to może poświęcić za sylwestra płaciłam sobie sama więc tak samo mogłabym pow że skoro sama płacę to sama przyszłam ? O_o

ta wypowiedz,ktora zacytuje ,to jest sedno tej waszej damskiej bezczelnosci pomieszanej z glupota i jeszcze innymi rzeczami::::: "TellMeWhy hheeh dobre Marek facet powinien płacić i już, chcę mieć dziewczynę to niech płaci " A wiec widzicie!!! Chce miec dziewczyne,to niech placi.To ona go nie chce.Ona nie chce miec chlopca.To dopiero kuriozum.Znaczy,ze wy-chlopcy "macie dziewczyny z ich wielkiej ....laski".A moze tak walnij sie w leb!!!???

Gość niech każdy płaci za siebie
chyba że wcześniej inaczej uzgodnicie

Gość dagmara332524
jeżeli oboje byśmy nie pracowali to logiczne że nigdzie byśmy nie jechali a ja nie mam skąd kasy wziąć ;/ nie moja wina że nie dzwonią z pracy a bardzo bym chciała nie być zależna od kogoś tylko swoją kasę mieć .. mi tak na tym wyjeździe nie zależy i to jeszcze 5 dni .. specjalnie szukałam czegoś taniego .. on chciał odpocząć od pracy pow że beze mnie nie pojedzie ..

jesli facet sie sam zaoferowal i go stac, to niech zaplaci. Ale jezeli on ma kase i ma ochote jechac, a Ty kasy nie masz, to popros kogos by Ci pozyczyl pieniadze na wyjazd.

dagmara--sorry,ale ty masz pomieszane w glowie.Piszesz takie rzeczy,ze kopara opada.To,ze on wydaje swoja kase na samochod,czy wyrzuca ja przez okno-to jego sprawa.To jego kasa,a nie twoja.Z tego co sie zorientowalem-malzenstwem nie jestescie.A ty juz uzurpujesz sobie prawo do jego-JEGO kasy.Oczywiscie,jezeli on pracuje,a ty nie-to zmienia calosc.Wtedy ja sam bym nic nie mowiac zaplacil za wszystko,jezeli byloby mnie na to stac.To chyba jest jasne.denerwuja mnie tylko takie poglady--"chce miec dziewczyne,to niech placi".Jasnie krolewna-zechciala chciec miec chlopca.Teraz laskawie sie zastanowi,czy pozwoli mu placic za wszystko.Ona tylko laskawie-BEDZIE.No prosze,prosze.

Gość dagmara332524
w tym problem że nie ma od kogo pożyczyć :P bo ja się na ten wyjazd nie rweee jak on i mi tak nie zależy jechać własnie z braku kasy no ale ofc on sam nie pojedzie itp za rok już będę mieć nazbieraną kasę to sama sobie zapłacę bo chcemy jechać za granice

Po ostatnich wyjasnieniach.Dagmara-no pewnie,ze skorzystaj z jego propozycji wyjazdu.Skoro nie pracujesz,nie masz kasy,to chyba jasne,ze sytuacja jest inna i nie ma niczego wspolnego z wykorzystywaniem.Jedz i odpoczywaj.Teraz pytasz o co inego a na poczatku przedstawilas sprawe inaczej.Dlatego ode mnie masz dwie rozne odpowiedzi.

Gość dagmara332524
do ->taki sobie ktos i tak dalej nie obchodzi mnie co robi z kasą ale jakby ci facet nawijał ciągle tu o samochodzie i innych takich a to że planowaliśmy razem mieszkać hajtnać się mieszkanie nie jest gotowe mówie mu że będę pracować to będę odkładać na meble i wszytko żeby to jakoś urządzić a on nic.. po porstu czasem czuję się na ostatnim miejscu w tematach

Skoro chłopak sam zaproponował wyjazd, to Cię na niego zaprasza. Zdaje sobie sprawę, że chwilowo nie masz pieniędzy a mimo to zaprasza. Chce odpocząć od roboty z ukochaną kobietą, która nie ma kasy, wiec logiczne, że musi liczyć się z tym, że za większość kosztów sam zapłaci :D Najwyżej Ty za jakiś czas, jak już będziesz "przy gotówce" zrewanżujesz się też jakimś miłym gestem.