Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość checosa

kiedy seks wkur...

Polecane posty

Gość checosa

witam, temat partnera, ktory nie chce seksu powtarzal sie na tym forum wielokrotnie i zwykle padaly odpowiedzi w stylu "umyj sie", albo "na pewno jest przepracowany, zestresowany itd.". Po rozmowie z moim facetem otrzymalam taki oto feedback "fajnie jest tak rozmawiac o seksie, podniecic sie, mam na to ochote, ale jak przyjdzie co do czego i mam zaczac to robic...WKURWIA MNIE TO. Wlurwia mnie to tak, jak Ciebie glosne chrupanie jablka tuz nad uchem lub picie wody i przelykanie w srokdu nocy..." I co tu zrobic? reakcja nerwowoa, blokada psychiczna,poczekac az samo przejdzie?

Gość checosa
No wlasnie jakos mi ten czasownik w ogole nie pasuje do tematu....budzi to w nim jakas dziwna irytacje, na mysl chyba ze ma to zrobic dostaje nerwow....odrzucamy wszystkie 'typowe" przyczyny, problemy fizjologiczne , warunki okolicznosci nastroj...to chyba jakos zle synapsy mu stykaja po prostu na mysl o seksie...lapie wkur...pytanie co dalej?

Gość a co miał powiedzieć
że jesteś gruba i brzydka i woli zjechać pod prysznicem na ręcznym pamięciówę pod Marię Szarapową ?

Gość checosa
no tak nie pomyslalam, o ja gruba i brzydka i co ja teraz poczne...ohhh, ahhhhhh, ojojoj:P

Gość lslsllslslslsl
Dokładnie, panna, co miał ci powiedzieć? Jak już czuję twój zapach i w ciebie wchodzę, to mi mięknie, bo mnie dawno przestałaś podniecać, a w zasadzie to już odrzucasz? Panna pomyśl, co chłop może co powiedzieć innego nie raniąc?

Gość lslsllslslslsl
"budzi to w nim jakas dziwna irytacje" To ty w nim budzisz irytację.

Gość checosa
no na przyklad skorzystac moglby z wymowek w stylu "przepracowanie, stresy itd." trudno byloby wymyslic cos takiego....a z reszta nie wszyscy sa masochistami, gdyby problem byl we mnie i nie widac byloby szans na zmiane...chyba poszedlby sobie, co?:P

Gość Twini_mini
ile czasu jestescie razem ?

dlaczego by poszedł? Może dobrze gotujesz, pierzesz, sprzątasz i mu to odpowiada?

Gość checosa
znamy sie od jakis 14 miesiecy, od marca tego roku mieszkamy razem.

Gość lslsllslslslsl
No ty na przykład jesteś masochistkę i mimo że przestałaś faceta kręcić i nie masz seksu jakoś sobie jeszcze nie poszlas.

Gość tereee
moze faktycznie mu sie znudzilas..? albo ma inna a Tobie nie wie co powiedziec, a ze wspolne mieszkanie, gotowanie etc. to mu dobrze na razie.?

Gość laki luke
Ten goś chce Ją ukarać albo mści się w ten sposób : Jeśli nie jestem dobry w tym czy w tym to i seksu nie dostaniesz . Niepokojące to jest.

Gość Oblech
Pamięciówę pod Sharapovą? Błe. Brawa dla kibiców z Izraela :)

Gość ankietka ....
Do psychologa niech idzie ... On jakby miał jakąś nerwicę .. albo coś w tym stylu ... wtedy wszystko może wkurwiać ... to normalne ... np. jest realne, że jak ktoś powie chlebek .. to nadwrażliwość może doprowadzić do płaczu z bezsilności i wściekłości u człowieka z nerwicą ...

Gość checosa
"moze faktycznie mu sie znudzilas..? albo ma inna a Tobie nie wie co powiedziec, a ze wspolne mieszkanie, gotowanie etc. to mu dobrze na razie.?" no ja akurat z tych malo gospodarnych karierowiczek, sprzatanie i gotowanie nie nalezy do moicg obowiazkow praktycznie zupelnie. sytuacja finansowa tez zadengo z nas nie trzyma "na sile" we wspolnym mieszkaniu a co do innej? nie ma. - 100%

to może jest pedałem, ale potrzebuje mieć dziewczynę, żeby ludzie nie gadali :D

Gość checosa
lslsllslslslsl " No ty na przykład jesteś masochistkę i mimo że przestałaś faceta kręcić i nie masz seksu jakoś sobie jeszcze nie poszlas." hmm, kiedy przechodze kolo niego w bieliznie albo poloze reka na jego penisie - 5 sekund i twardnieje maksymalnie...wykluczmy wiec sprawe atrakcyjnosci i niepodniecania:)

Gość tereee
moze za czesto mial ten seks np.?

Gość checosa
moze...przez jakis czas uzeralismy sie z inwazja jego "bylych" ktore chcac o sobie przypomniec, jak rowniez w odwecie za moje pojawienie sie..a jednoczesnie nei majac nic lepszego do zaoferowania...bombardowaly go smsowo i "gg-owo":) z prosba o spotkanie w celu "rozlozenia nog"

Gość tereee
moze ma facet dosc. z nimi tak jest czasem, ze teraz np. wciaz ma w myslach te 'idiotki' i go to obrzydza i nabral wstretu. kobiety tez tak maja, ze jak za duzo sie o tym mowi, robi to się odechciewa. wiec moze to chwilowe i bedzie wsio ok :)

Gość checosa
mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie i choc przeraza mnie nieco mysl o dlugich dniach, tygodniach, miesiacach...:( bez seksu...to musze poczekac na jego inicjatywe...bo im bardziej bede naciskac tym bardziej pograze go w jego wkur....:)

Gość fizycznie może jest OK
ale psychicznie gdzieś obok. Czuję jakąś byłą nie do końca zapomnianą.

Gość tereee
nie nalegaj. masz racje, ze jak bedziesz naciskac to bedzie dzialac na odwrot, on tym bardziej bedzie Cie unikal. niech minie samo, albo pogadaj z nim. moze mysli o kims? moze cos sie dzieje, moze warto byloby mu pokazac ze widzisz ze cos jest nie tak i ze interesujesz sie tak. bedzie dobrze, pozdrawiam ;)