Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anIUUska

!!!! ważne !!!! HELP !!!!

Polecane posty

Gość anIUUska

chce sobie zrobic kolczyka w pepku albo w jezyku. Nie jestem jeszcze do konca zdecydowana. Poradzcie mi cos! a tak propo to mam 13 lat ;p nie piszcie ze jestem za mala albo ze kolczyk w pepku albo w jezyku jest nie modny MNIE TO NIE OBCHODZI ! :P Chcialabym sie dowiedziec ile okolo sie goi ile kosztuje itp PISZCIE ;**

Gość aeriane
Dzieci o tej porze powinny już leżeć w łóżeczkach

Gość lolusssia
DO :aeriane Czy ty nie umiesz czytać? W treści tą dziewczynę obchodzą tylko informacje o przebiciu a nie zasady spania o 20:30 DO :anIUUska Ja mam kolczyk w języku dwa dni. Przebicie trochę bolało. Teraz mi strasznie napuchł i nie mogę nawet jeść kaszek! Jeśli chcesz kolczyk w języku to zastanów się ! ale polecam bo naprawdę ładnie to wygląda

Gość xD xd xD
Mam 13 lat i rok temu zrobilam sobie kolczyka w pępku teraz to wyglada zajebiście. Goi sie 3 tygodnie jeśli dbasz to nawet szybciej też mam zamiar przebić sobie język ale tak to bardziej ci radzę w pępku

Gość jasneeeeeee
kolczyk w języku super wygląda-jak wrzód, albo pomemłane żarcie fuuu

Kolczyk w języku wygląda obleśnie. To po pierwsze. Po drugie najczęściej źle się goi, sprawia problemy przy jedzeniu, łatwo o stan zapalny, niszczy szkliwo w większości przypadków, w dużych salonach jest robiony "na odwal" i mogą być z tego problemy. Poza tym jak wyjmiessz kolczyk, to ekspresowo zarasta, więc jak tylko coś tam się stanie i będziesz musiała wyjąć kolczyk, to trzeba będzie znowu przekłuwać. Masz informacje. A jeśli chodzi o pępek to dla mnie to największe wieśniactwo...