Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Razmanek

Ciacha

Polecane posty

Gość Razmanek

Czemu wszyscy modele i chipendeslsi maja wydepilowane ciala czy to sie podba kobieta ? tzn czy mamy teraz wszyscy usuwac owlosienie z torsow?:]

Gość komórka1
Ja tam lubie jak jest troche kłaczków :)

Gość Imagirl
Większości dziewczynom podoba się wydepilowana klata i pachy, włosiska są nieestetyczne i jednym słowem odpychające:/

Gość Petronela Podkoscielna
bo sa gejami ?

Gość Polaczek
olej to jesli jestes bardzo owlosiony nie bedziesz spedzal 5 h przed lustrem zeby usuwac wlosy niech 90% kobiet to sie podoba wazne co mysli twoja moja nie lubi meskiej depilacji i uwielbia zarostkiruj sie jedna a nie idz za trendem

Gość Razmanek
Jestem srednio owlosiony na torsie sam nie wiem co robic ale to sie podoba czy to jest seksowne czy brzydota moze byc fajna mysle o wlosach?

Gość wlosy wlosami ale
nieogolone pachy wygladaja oblesnie.

Gość alulu
taka depilacja powoduje się zacieranie granic pomiędzy mężczyznami a kobieetami, niedługo nie będzie można odróżnić mężczyzny od kobiety i wszyscy będą walić się w dupska.

Gość Polaczek
Jak dla mnie zostaw, a co do tematu pewnie sie podobaja z tym wnioskiem co wyciagneles gdyby wlosy byly takie zjaebiste to chipendejlsi byliby owlosieni poza tym wlosy zaslaniaja miesnie;]

Gość Imagirl
alulu - a dlaczego kobiety mają się depilować, a mężczyźni nie? Mój facet się depiluje - tors i pachy i wygląda dużo lepiej niż niewydepilowani faceci:) Dużo łatwiej zachować higienę, gdy jest się wydepilowanym

Gość Polaczek
Moja by na takich nie spojrzala na pewno moja lubi taki ch w stylu jason statham a ni eznosi typu pieknych bynajmniej mi tak mowi :P

Gość Polaczek
Imagegirl higiene owszem ale to znaczy ze jak facet ma wlosy na ciele jest niezadbany? i ni erozumiem jak kobiety to mezczyzni tez w ukladzie slonecznym nie ma miejsca na 2 planety venus:)

Gość somek
jak komuś rosną 2 włoski na krzyż to niech se goli, a poza tym jest to atut meskosci, duzo wlosów = duzo testosteronu ;p

Gość kobietoM sie podoba
jak facet pisze poprawnie

Gość Polaczek
Ja bym tego tak nie wrzucal owszem lysienie i owlosienie oznacza wysoki poziom testosteronu ale niekoniecznie wyzszy niz chlopaka bez wlosow na ciele

Gość Razmanek
Czy wydepilowane cialko jednak lepsze rozumiem?

Gość kurde no.
a ja jestem mocno owłosiony, nogi, ręce, brzuch, tors i myję się codziennie i nie śmierdzę, czy to znaczy, że jestem mniej atrakcyjny? ;/ do czego ten swiat zmierza......

Gość Razmanek
najpierw sie zala ze nakladam zel bo to takie lalusiowate a teraz mam sie depilowac straszna hipokryzja;]

Gość kurde no.
ja nakładam żel, moje włosy są bardzo twarde i nie mogę zapuścić ani ściąć, bo mam blizny, dlatego mam wycieniowanie i nakładam trochę żelu, żeby je ujarzmić :)

Dla mnie owłosienie nie ma aż takiego znaczenia. Chociaż jak facet ma sweter, to już trochę przesada... Za dużo włosów to nie dobrze. Ale umiarkowana ilość jest ok, tak samo jak i goła klata - mi to nie przeszkadza. Najbardziej mi się nie podoba, jak facet ma kępkę kilku włosków... Wtedy bym usunęła to, żeby było całkiem gładko.

Gość Razmanek
czyli wlosy u faceta sa zle? im wiecej wlosow tym brzydsze cialo?

Gość kurde no.
ja nie zamierzam golić, pedały niech sobie golą klaty i odbyty.

Gość Polaczek
eee tam wszyscy jestesmy hot kazdy po swojemu:)