Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonyyy

spodobala mi sie dziewczyna ... help me

Polecane posty

Gość zauroczonyyy

Jestem typowym lekkoduchem, mam 21 lat, przez cale zycie wolalem bawic sie i imprezowac, nie myslalem nigdy o tym, zeby byc z jakas dziewczyna ... no ale teraz chyba mam \'problem\'. W lato pomagam czasenm rodzicom w prowadzeniu osiedlowego sklepu, no i wtedy widuje te dziewczyne. Chodzi zawsze z cala rodzina, mama, 2 siostrami, babcia itp. Bardzo czesto wymieniamy spojrzenia. Czasem widuje sama jej siostre, ona wtedy tez mnie obserwuje ... podoba mi sie strasznie ta dziewczyna, ale nie wiem co robic, zazwyczaj w pracy jestem caly brudny, wiec tak nie podejde do niej przy calej jej rodzinie:P nie wiem co mam robic, pomozcie mi

Gość jaka agresja
pomachaj jej :classic_cool:

albo podejdz obok , niech Ci cos spadnie, albo uderz ja koszykiem? przepros, gadka szmatka sama sie nawinie, co Ty do laski nie umiesz zagadac? ;> to nic strasznego :)

Gość zauroczonyyy
umiem ... ale rozumiecie, ja caly brudny, on idzie z rodziną ... :D

Gość slomka fioletowa
ja bym np sie jej zapytala w ten sposob: moze macie ochote piekne panie na dorodnego kabaczka?? i wtedy wyciagniesz to warzywko i zachęcisz do zrobienia pysznego leczo :D

Gość sdfsdfdfdf
wlasnie najpierw gesty ktore tylko ona zobaczy, ew siostra jesli tez cie bedzie obserwowac, tzn mrugniecie okiem, usmiech kiedy na ciebie spojrzy, a poza tym bez wiekszej odwagi w dzialaniu szybko przeminie twojego zycia tak jak sie szybko pojawila btw. nie wiem jakie relacje masz z rodzicami, ale moze by ci jakos pomogli, np. jak przyjda to zebys to ty ich obslugiwal czy cos :]

No bez przesady - do siostry na pewno NIE mrugaj, wezma cie za swira i napalenca ... na kogokolwiek :o Zalatw sobie druga zmiane ubrania i jak panie beda nadchodzily wskocz w te czyste i zaproponuj cos swiezutkiego .... powiedz rozicowm, zeby wstawili jakis fajny owoc po atrakcyjnej cenie i przstap do ataku ;)