Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

nietypowa choroba pomóżcie

Polecane posty

boli mnie w dole pleców ból promieniuje na prawa noge co to moze byc. mam tak juz miesiac byłam juz u ortopedy, miałam rtg kregosłupa - wszystko ok mocz tez ok ginekolog, wstepne badanie ok - jeszcze bede miec usg brzucha no ale ja czuje ze to cos z tyłu a nie w brzuchu korzonki chyba nie bo by ortopeda wiedział podobno na zdjeciu rtg to widac ja sie w ogóle nie moge nachylic do przodu, jest ból, opór co to jeszcze moze byc?? moze zaplenie jakiegos nerwu, albo naderwanie miesni?? bo dzwigałam ale to było troszke czasu zanim rozpoczeły sie te bóle. Z tym ze to sie zaczeło od niewielkiego bólu, potem sie ciagle nasilał.

Gość mp pistachio
to pewnie przepuklina... z jakiego jestes miasta?

Gość mp pistachio
jak jestes z wawy to podaj maila wysle ci namiary na faceta ktory mnie uchronil przed wózkiem i operacją.. prawdopodobnie masz wczesne stadium dyskopatii

nie , nie jestem z wawy, ale dlaczego od razu mnie straszysz najgorszym?? dyskopatia, wózek, operacja?? jakie sa tego objawy, przestraszyłes mnie, boje sie

Gość mp pistachio
nie strasze cie :) u mnie sie akurat tak zaczelo bol w krzyzu, promieniujacy do lewej nogi...kilka miesiecy tak chodzilam i skonczylam w szpitalu :) zaproponowali mi operacje ale dla mnie to ostatecznosc wiec znalazlam pomoc gdzie indziej powaznie nie chcialam cie wystraszyc ale dlaczego z gory zakladasz ze cos akurat tobie nie moze sie przytrafic?

miałam rtg czesci ledzwiowej i ortopeda nic nie zauwazył czy mógł tego nie widziec na rtg??

Gość mp pistachio
ortopeda mogl niezauwazyc, jesli bol wystapil w wyniku urazu a nie np. wady kregoslupa jak skrzywienie wyslalam ci maila

Gość mp pistachio
ja nie chce gadac o lekarzach :D wlasnie przez takich konowałow wypisałam sie ze szpitala na wlasne zyczenie a bylam juz w ciezkim stanie

Gość mp pistachio
oczywiście,kiedy tylko zechcesz chetnie pomoge