Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos wie

snilo mi sie dziecko

Polecane posty

Gość moze ktos wie

Niemowlak. Niby moje... Co to moze znaczyc? Ktos sie zna na snach?

mnie sie snilo dziecko (nie moje,ze opiekowalam sie nim) a kilka dni pozniej dowiedzialam sie ze jestem w ciazy :) oczywiscie taki sen mi sie przysnil bo duzo myslalam o ciazy i domyslalam sie czy przypadkiem nie jestem :)

Gość afobam*
Dziecko 1.szukanie wyjscia z sytuacji konfliktowej; chcesz rozpoczac od nowa, skierowac na nowy szlak swoje zycie, takze wewnetrzne 1.ujrzec ; ogolnie korzystny znak 2.urodzic ; otwieraja sie nowe mozliwosci w twojej egzystencji 3.zobaczyc je podczas narodzin ; dla mezczyzny oznacza rozstanie z kobieta; dla biednych poprawe losu, dla zamoznych jest zlym zwiastunem ; podrozujacym zapowiada powrot do ojczyzny 4.niemowle ; szczescie dla matek 5.niesc je do chrztu ; wejscie na droge zasad chrzescijanskich 6.patrzec na spiace ; dobra przyszlosc 7.bawiace sie ; radosc 8.chore albo upadajace, krzyczace lub klocace sie ; recesja w interesach 9.chude ;zapowiada nadejscie ciezkich czasow 10.tluste ; mozna oczekiwac dobrych dni 11.umierajace ; niespodziewany sukces 12.wsrod wielu bawiacych sie dzieci ; szczescie w milosci i sukcesy we wszelkich przedsiewzieciach 13.zamordowac je ; sam przysporzysz sobie wiele zla 14.byc zwymyslanym przez grupe dzieci ; beda o tobie dobrze mowic