Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Ja złośliwą bardzo, bardzo lubię ale niestety orientację mam hetero, więc kwiatek niestety Twoje fantazje, gdzie my dwie ze sobą a Ty patrzysz, nie będą miały miejsca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Siska ja tez Cie lubie wkurzoną miska deko turkus tamari brzydala oferme komika to są osoby z którymi chciałabym pogadać na zywo wypić piwo a reszta?co mnie obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Ja też chcę piwa się z Wami napić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 Zlosliwa buuuuuuuu...a ja ? :( :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 OHO nie znam Cie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 Zlosliwa znasz :P nie zdradze sie jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 ? Ju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 21, 2008 Możliwe, że JU. Ona się teraz taka tajemnicza zrobiła :). Tylko pomarańcze Jej w głowie :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 21, 2008 Czy śledzę? Hmm, czytam kafe od paru chwil :). A co do Szukanie - chłopak ma miękkie serce, chciał dobrze :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 21, 2008 "podobno mnie widział w Kraku" To może Szukanie Cię śledzi? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Taaaa śledzi:O pytałam Go czy sie znamy bo mi kogos przypomina,ale stwierdził ze nie.Potem ze nie chce mojej foty bo widział oryginał :O i On mnie poucza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 21, 2008 Ooo, to naprawdę tajemniczy jest ten Pan Szukanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Taaaa i wszystkowiedzący :O mnie On denerwuje ma swoje fanki,ale ja do nich nie należe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Szukanie ma fanki? Znowu coś mnie ominęło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 21, 2008 A ja należę do jego fanklubu, tylko, że mnie faceci nie pociągają :o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Ma fanki a tak po za tym to mi sie chce smiać napiszę mądrze to jakiś nick napisze ze Ameryki nie odkryłam :O napisze coś o sobie o koszmarnym małżeństwie--to piszą ze ścipciałam:O napisze coś chamskiego do faceta--to ze mi bolca brakuje napisze ze lubie seks i jestem seksi---to jestem monotematyczna każdy pomarańczowy nick który prosi faceta o fote--to ja:O jak skomentuje mój wygląd jakis facet,to kobiety mnie wyzywają:O jak mnie jakis obroni to tez żle:O i ja mam sie przejmować kafe:O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 21, 2008 Cena popularności Sami :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załóżcie sobie temat Napisano Październik 21, 2008 do pogawedek miedzy sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 już sie czepiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.... 0 Napisano Październik 21, 2008 \"To nie temat o mnie tylko o facetach którym podobają sie takie jak ja...\" akurat jadlem, chcesz zebym sie udlawil. ;) wczesniej wrzucilem fotki kobiet dojrzalych z klasa. ty ich w niczym nie przypominasz, one sa starsze nawet. nie wiem czemu kojarzysz mi sie z brudnym polskim polonezem..? bajeruj sobie dalej malolatow na kafe. jedyne czym mozesz zaimponowac to swoja bezpuderyjnosc w wypowiedziach. i poczucie humoru, ostatnio. rozwod Ci sluzy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.... 0 Napisano Październik 21, 2008 ja Ci napisze czemu sie czepiaja. wpierdalasz sie jak majty w dupe, w wiekszosci topikow. nie piszesz na temat tylko o sobie. wiesz.. gwiazdy to tancza, ale na lodzie. ;) ten topik nie jest o Tobie. jest o mlodych mezczyznach.. nie o chlopcach zafascynowanych seksem i frywolnymi wyopwiedziami zlosliwej samicy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Spoko złośliwa, ja Cię lubię czytać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydal29 0 Napisano Październik 21, 2008 "bajeruj sobie dalej malolatow na kafe. jedyne czym mozesz zaimponowac to swoja bezpuderyjnosc w wypowiedziach. i poczucie humoru, ostatnio. rozwod Ci sluzy.." Zgodzę się z tym, rozwód Ci służy Sami. Z resztą nie zamierzam polemizować. Są ludzie którzy Cię cenią, za to jaka jesteś. Pamiętaj o tym. Pa, trzeba do pracy uciekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten cały R naprawde taki Napisano Październik 21, 2008 beznadziejny? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 O w mordę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weredyczka 0 Napisano Październik 21, 2008 hmm:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten cały R naprawde taki Napisano Październik 21, 2008 to jakies wariatkowo :D ludzie pisali na kafe ze ona bardzo ładna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R.... 0 Napisano Październik 21, 2008 a moge sie zapytac - co mnie obchodzisz ty i twoj syn? kim ty dla mnie niby jestes? nie jestem samarytaninem. ciagle ktos choruje, umiera. mam sie przejmowac kazdym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OHOOOO... Napisano Październik 21, 2008 i dlatego nie podaje tu namiarow na siebie i nie wchodze w prywatne znajomosci. Klasy nie macie oboje , ze wyciagacie takie prywatne sprawy miedzy Wami na forum . fuuuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 R, weź ten swój statek i spływaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach