Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx-18

Dziewczyny pomóżcie

Polecane posty

Gość taka jedna nie wiedząca
czemu dla 16-latki zajście w ciążę to problem? bo nie bardzo wiem o co kaman :o

Gość wulc
widzę ze masz z tym natłuszczaniem dupy problem nawet nie wiem jaką płec tu reprezentujesz.

Gość wulc
Bo jak sie ma 16 lat to sie jest nadal dzieckiem nie ma sie skończonej zdanej szkoły brak pracy i najczęściej brak taty dziecka. A jak sie mieszka na wsi to wyprowadzka z domy. Ja nie wiem czy to prowokacja czy nie ale nawet jak jest to bardzo dobrze może komuś uświadomi że żyjemy w 21 w. i seks 16-latek to normalne. Nie wszystkie dzieci maja rodziców normalnych którzy potrafią ich przygotować do życia intymnego dlatego tak ważna jest edukacja a my nadal żyjemy w kraju Rydzyka i to jest chore wciskanie ciemnoty ludziom a sami molestują i robia to z małolatami.

Gość a jak zaproponuje
ja tu nie widze normalnosci w tym seksie, nie chodzi o forme, bo tutaj nawet seks ,,po bozemu'' nie jest normalny, skoro kobieta sie boji, ze jak mu nie da to pojdzie do innej wiec ja nie widze sensu udzielaniu tu jakichkolwiek porad, poza psychologiem

Gość orgia -3
Ja uwielbiam sex kocham sie z rożnymi facetami im więcej tym lepiej lobie oral, anal, ale najbardziej sex grupowy kiedyś jednocześnie brało mnie 5 facetów było cudownie uwielbiam jak napaleni mężczyźni stoją nad mną z sterczącymi gotowymi fiutami. A ja pieszcze je ustami i masuje rękoma cos cudownego polecam wszystkim kobietą dopiero wtedy poczujecie sie spełnione.

Gość wulc
Masz racje ja bym takiego faceta na jej miejscu olał .

Gość francisz
A ja lobię jak spuści mi sie do kieliszka dodaje 50 gr. wódki , 20 gr. syropu klonowego. wkładam parasolkę i sie delektuje po seksie mi tego trzeba

Gość siup w górę

Gość wulc
Nie supać tylko pisać

Gość Agnys
Mi jak pierwszy raz włożył w odbyt to krzyczałam jak lew z bólu.

Seks analny to zawsze zły pomysł. Mężczyzna, jeżeli nie stosuje prezerwatywy, może zakazić sobie cewkę moczową bakteriami kałowymi. Kobieta z kolei może mieć później problemy ze zwieraczami odbytu oraz obtarte wewnętrzne ściany odbytnicy co wiąże się z długotrwałym uczuciem pieczenia. A zdrowie mamy tylko jedno. Jeżeli zniszczymy je sobie raz, to nigdy go nie odzyskamy. Życie to nie reklama i nie ma w nim cudownych leków które wyleczą wszystko i nie dają skutków ubocznych.

Gość xx-18
witam już to zrobiłam było cudownie teraz będę to robić często.

Gość wulc
i jak pupcia?

Gość mieeeeeeeerrrrrka
i jak wrazenia co czulas? jakby ci ktos wciskal i wyjmowal kupe? teraz zaopatrz sie w duzo plynnej wazelinki

Gość Halina ze Zbąszynka
Mój Romuald tez mnie rucha w doopsko bo nalegal tak bardzo dal mi czerwone rozne powiedzial kocham cie misiu i zapierdalam na roli na chleb i zycie, jak mnie Romuald rzuci moj pracodawca, kurza dupa co ja zrobie powiedzcie tak sie martwie anal to przyjemnosc czy nie bo nie wiem jak to jest. opinia publiczna jest taka wazna no co myslicie????

Gość jogi 69
Halina ze Zbąszynka w dupeczke jest wielka przyjemnosc tylko nie po diable muimy razem chciec wtedy jest wierz mi przyje,mnosc\

Gość wulc
Ja lubie pakować go w odbyt