Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skas

sms o wygranej - jak odczytać?

Polecane posty

Gość skas

dostałam smsa że coś tam wygrałam.W smsie zwrotnym mam napisać: Dane (imię,nazwisko,adres).Czyli że piszę smsa o treści Dane i w nawiasie piszę resztę?głupie pytanie ale dla mnie to kłopot:)

Gość Aniula 2008
Ja bym nic nie odpisywała. Myślę że to zwyczajni łowcy danych, tzn naciągacze którzy pod pretekstem wygranej chcą uzyskać twoje dane a potem sprzedać firmom zajmującym się ulotkami i takimi tam. Potem się nie opędzisz od telefonów z propozycjami, ofertami a twoja skrzynka bedzie wciąż zawalona śmieciem

Gość skas
no tak,ale chodzi o to,że brałam udział w konkursie Gali i numer na który należało nadesłać smsa zgadza się z tym,który dzisiaj odpisał ze wygrałam....To też podpucha?

Gość haha aleś głupiaaa
pomyśl chwilę... już nie mówię o tym, że pewnie to zwykli naciągacze... ja można myśleć jak ty? `dane i w nawiasie dane` hahah. podpowiem ci-chodzilo o to, ze masz napisać swoje imię, nazwisko i adres bez wyrazu `DANE` na początku :O

Gość a czemu to muszą być
naciągacze?Może naprawdę coś wygrała?a wy już po niej jedziecie?

Gość haha aleś głupia
Bo w Polsce rzadko się cokolwiek wygrywa. Ale niech wygra-mnie czyjeś szczęście cieszy. Chodziło mi raczej o kiepskie myślenie autorki

Gość a czemu to muszą być
no jak w Polsce rzadko się wygrywa?eee tam:) No a ze pytanie głupie było to fakt...w tym racje ci [przyznam:)

Gość skas
treść smsa: wyślij sms o treści Dane (imie nazwisko adres) pomijając fakt że to naciągacze mogą być,to mam w końcu wpisać słowo "Dane" czy od razu pisać to czego wymagają?

Gość listerine
a mnie coś tu nie gra, bo przeważnie przy wygranej ktoś się z człowiekiem kontaktuje i wtedy oznajmia mu, że wygrał oraz prosi o podanie swoich danych. ale nie wnikam. sama treść tego twojego esa od nich jest beznadziejna, ale ja tam od razu bym swoje imię itd. pisała.

Gość skas
dobra dzięki,już was nie męczę:)