Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość formuler

wymarzone samochody

Polecane posty

Gość alarm odwołany
Daewoo Tico

Gość Si for
kolego wyzej mieslismy wymieniac samochody a Ty tu piszesz o tico. hehe nie no jaja se robie

Gość alarm odwołany
no to może coś z wyższej półki - Daewoo Lanos

Gość Si for
lepiej lepiej Lanos to juz cos

Gość Si for
anette_123 po co Ci taka wielka krowa

Gość warsztacikkkk
A znacie juz ceny Lanci Delta ??? Ładna jest ,i jak widzialem na zdjeciu bardzo łanie sie prezentuje ...ciekawe jaka jest w środku?

Gość milioner
moje marzenie jest takei samo :) co prawda ja widzialem nowa Deltętylko w interenecie , ale wyslalem zgloszenie po moja wersje wyposarzenia :) i juz nie moge sie doczekac jak ja zobacze, mam nadzieje ze spodoba mi sie tak bardzo ze ja kupie :) jak narazie jestem na tak:)

Gość Lancia delta
Mój znajomy juz mi sie chwlil ze nawet zapisal sie na jazde próbna.Noja tez chetnie bym sie zapisal.Poki co czekam az Lancia pojawi sie w salonach.

Ja bym się bała że Lancia okaże się takim samym włoskim gooownem jak alfa:-O Kurde, wczoraj podczas jazdy wywaliło mi świecę, 140 km od domu, nie mieliśmy przy sobie żadnego sprzętu, nawet jednego klucza, o tym od świec nie wspominając:-O Ostatnio wybuchła nam w bagażniku gaśnica podczas jazdy, huk był nieziemski, to auto chyba przyciąga pecha:-O

Gość milioner
lancia delta, jak najbardziej teraz to moj ideal, samochod dla czlowieka ktory wie co to dobry gust i smak, a takze dynamika i dobre osiagi :D auto dla czlowieka z pasja, a ja takim jestem wiec naprawde na 95 % zameirzam sobie kupic to auto, jeszcze tylko jazda probna i bedzie 100 % :)

Gość minio11
moj typ jest taki sam jak formulera :) czyli lancia delta, a szczegolnie w wersji z silnikiem 1,9 jtd 190 KM :) to jest dopeiro moc

Gość lady_speed
mazda 2 - moje marzenia sa skromne, ladne i na wyciagniecie reki... tak na serio to skladam sobie na ten wlasnie samochodzik i jestem juz coraz blizej celu;) mazda jak dla mnie jest urocza, bylam na jezdzie probnej fajnie sie prowadzi i jest dosyc przestronna choc zewnetrzne gabaryty wskazywalyby na cos innego. idealny samochod dla mnie kota i torebki:D

Gość iron696
maybach exelero

Gość Messiarka
nic nie pobije dla mnie New Beetla i Audi Q8... Dwa najbardziej BOSKIE auta na świecie ^^

Gość alison11
Audi Q7, BMW Q7 ale mnie nie stać;) więc narazie podoba mi sie mój obecny samochód

Gość annanika
żaden samochód tylko honda shadow, autostrada i ja ;)

Gość alison11
jeśli już mowa o motorach to ja marze o hondzie cbr 600. W wakacje ide na prawko i musze taki kupic:)

Gość Ha ha ha ha ha
BMW X6 versja M ktora wlasnie wejdzie na rynek P.S. alison11 - nie ma takiego modelu jak BMW Q7 :-)

Gość Audi Q8 tez nie ma
hehe

Gość gość
Samochody lancia są cudowne jestem wielkim fanem tego typu samochodów, ostatnio wpadłem na portal http://www.lanciastory.pl/ ciekawe artykuły i informacje dotyczące tych samochodów można tam znaleźć.