Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 440i6

Jak to jest z robieniem kupy w akademiku......

Polecane posty

Gość Monika 440i6

hahha nie smiejcie się:P Od pazniernika zaczynam studia w innym miescie,bede mieszkała w akademiku.W domu mam własny pokoj,siostra swoj ,ja swoj.I wiadomo jak to w domu,swojsko.:D powiem sczzerez ze jakos sobie nie wyobrazam załatwiac swoich potrzeb przy obcych dziewczynach(wiadomo pozniej nikt juz sie nie bedzie wstydzil ale na poczatku..) haha mam juz lekka obsesje i snilo mi sie dzis ze wychodze z toalety ,moje wspollokatporki wchodzą(boprzeciez nie powiem im zeby nie wchodzily przez godzine)a tam taki smrodek ze uczekają ... Mieszkacie w akademikach ,jak to jest???

Gość mój facet mieszkał w DS
i często go odwiedzałam. W pokojach nie było łazienek (a mieszkał w różnych domach), nie spotkałam się jeszcze z tym żeby każdy pokój miał łazienke- taniej wychodzi postawienie paru na korytarzu. W tych łazienkach panuje taki smród i brud, że nikomu nie zrobi różnicy jeszcze jedno gówno. Pozdrawiam :-)

Gość fgdssfgf
malo jedz to rzadko keidy bedziesz robic kupke, proste

Gość Monika 440i6
odswierzacz ? to dobry pomysł jak jest okno np w toalecie,u mnie w domu w łazience nie ma okna ,no i wypsiukanie kibla zapavhem to jeszcze bardziej pogarsza sytuacje,smrod kupy+zapacj lasu fuj:P

Gość rosół
prosty sposób: odpal zapałkę i po chwili ją zdmuchnij...nie będzie nic czuć ;)

Gość only BMW
ja pierdziele jakie problemy....

tam gdzie studiuje, w niektorych akademikach jest 1 lazienka na 2 pokoje, a w 1 ds kazdy ma swoja

Gość Monika 440i6
no zebym tylko takie miala problemy w zyciu:P

Gość Mbm
ladaco czy to nie przypadkiem cytat z filmu ''kolejne 48 godzin''?

przecież współlokatorki nie będą siedziały w pokoju cały dzień. mój chłopak widywał się ze swoimi współloktorami może 3 godzin w ciągu dnia + jakieś wspólne imprezy. No i dużo z nich nie wracało na noc, więc w nocy możesz się załatwiać, jak tak bardzo się stresujesz :-p

Gość Monika 440i6
ja to nie wracało na noc??NA poczatku studiow juz nie wracaly na noc?hahaha jakies dupodajki na pedagogice chyba...

mówiłam o facetach, więc ewentualnie lowelasy z informatyki :-)

Ja mieszkalam z kumpela w pokoju i tam byla jedna lazienka na 4 osoby to jeszcze zalezy, w innych segmentach na 8 około. no i jak szłam to mówiłam - ide srać albo nic nie mówilam i juz. w koncu to moja kumpela od wielu lat. a tamte osoby mnie nie obchodzily. każdy sra. w sumie nie zauwazylam zeby smierdzialo kiedykolwiek no chyba ze kupa kacówa :P

haha, smieszna jest autorka;) i nie chodzi o to,ze ma glupi problem, ale smiechowo pisze:D fajnie ci, ze w akademiku bedziesz mieszkac. a co do kupy, to potwierdzam to, co napisal ktos tam wyzej z ta zapalka, spradzony sposob:classic_cool: siarka jest dobra, niweluje zapach, tak samo jest z krojeniem cebuli, jesli wsdazisz zapalke do ust, glowka oczywiscie na zewnatrz, to nie ma bata, nie bedziesz plakac. duzo zabawy zycze!

Gość wypraszam sobie
Monika 440i6 ja to nie wracało na noc??NA poczatku studiow juz nie wracaly na noc?hahaha jakies dupodajki na pedagogice chyba.. dupodajki?na pedagoggice?wypraszam sobie, studiowałam pedagogogike, mam męża , dziecko i nie byłam na studiach żadną dupodajką a co nie może być dupodajek na budownictwie, albo na chemii?na kazdym kierunku ie znajdą! Poza tym, to, ze ktos nie wraca na noc nie znaczy,zaraz , ze z kims sypia? nierozumiem Twojej logiki Moniko,chyba sądzisz po sobie..mowi sie, ze kazdy sadzi po sobie! poza tym, nieraz niewracałam na noc do akademika, bo gdy impreza byla dALEKO OD DOMU,zaden normalnyu gospodarz nie wypuszcza do domu w nocy samej dziewczyny(niebezpiecznie jest i cos moze sie stac) nieraz kimałam z kolezanka u kumpli na mieszkaniu i jakos z zadnym nie spałam...

Gość Monika 440i6
oj zartowalam tylko,nie denerwuj się ,skojarzyło mi się z kolezanką mojego brata ktora studiuje pedagogike no zgoda:*

Gość Monika 440i6
marchewa jak sie paczy ---> co to znaczy śmieszna?śmiesznie pisze ,ale co przez to rozumiesz?:) pisałam to w sumie naturalnie ..:)

Gość Monika 440i6
Njagorsze jest to, że czasem mam straszne ciśnienie w brzuchu - jak puszcze zwieracze to rozlega sie huk i wylatuja straszne ilości rzadkiej, okropnie śmierdzącej kupy, którą potem ręcznie trzeba usuwac z muszli i okolic

Gość Monika 440i6
hahha podszyw ten wyzej:)----------> ale przyznam niezły:P

Gość Monika 440i6
no i nie dostałąm konkretnej odpowiedzi...:P a mam jeszcze inne ,,obawy"np..puszczaie bąków,dłubanie w nosie kurde chyba jestem jakas dziwna i nie nadaje sie do akademika:P

Gość ixiki
a na jaka uczelnie i do jakiego miasta idziesz? moze trafi sie tu ktos kto tam studiuje i powie Ci konkretniej jak to u nich wygląda🖐️

Gość Monika 440i6
ee lepiej jak tego nie ujawnie ,zreszta co to za roznica w kazdym akademiku wyglada sranie tak samo:P

Gość ixiki
tez mi wielka tajemnica:D a poziom akademikow jest baaaaaaaardzo rozny

Gość Monika 440i6
a co ma poznio akademika do robienia kupy?:P

Gość Monika 440i6
Jarek_84 --> jestes takim pasztetem ktory w wieku 26 lat jest prawiczkiem i sie wyzywa na kafe czy tylko udajesz skurw*ielu?

Gość do Jarek_84
wez jebany buraku wypierdalaj stad ,smierdzacy kutasie...kurva zycie Ci przelecialo przez palce,to kurva msci sie na kafe

Gość Monika 440i6
Jarek_84----->kurva jakim Ty musisz być pustym człowiekiem,jedyną Twoja rozrywka to calymi dniami przesiadywanie na kafe i obrazanie ludzi,takie scierwo to powiini spalic żywcem!!!

Gość teraz to ty Monika zjechałaś
jeszcze o poziom niżej :-(