Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 440i6

Jak to jest z robieniem kupy w akademiku......

Polecane posty

Gość Monika 440i6
człowiek z klasą się odezwał.Mówie powaznie takie ścierwo to na stos.

Gość Monika 440i6
wynos się z tego topicu śmieciu! ciebie przerasta nawet sranie,zal mi Cię,pozdrawiam srodkowym palcem

Gość tez tak sadze
autorko nie denerwuj się ,ten kretyn Jarek 84 to znany na całej kafe kretyn.Rozwala wszystkie tematy jak mam idzie do sklepu po nawilzacz.Potem spada bo rodzicielka przychodzi i kaze mu sie ujezdzac,tata dołącza sie wieczorami i daje mu w dupsko,wiec nic dzienwgo ze takim debilem jest,sperma ojca mu do glowy uderzyla:D

To jest tak, ze jak sikasz to koledzy Ci przez drzwi krzyczą : SLYYYYYSZĘĘ! :D

Gość maDOD
ja miaszkałam w akadeimiu :) miałysmy dwa pojoje na 4 osoby i łazienke i taka jakcby kuchnie :P wiec problemu nie było :P ale kazdy akademink jest inny :P ale to my takie swirniete byłsysmy i co to sie nie wyprawiało razem ze naprawede... poznasz na pewno bardzo fajne wspollokatorki :P

Gość ale pojechalam Monika
dobry temat :D a Twoje kolezanki to niesrajace jakies??? one beda w tej samej sytuacji nie chce cie straszyc, ale zacznij sie martwic czy przypadkiem nie bedzie slychac jak kloc wpada do sedesu :D

Gość Jarek_84 jest zajebisty
dajesz Jaruś zmieszaj z błotem :* :* :* :* < cmok>

Gość ddddddddflflfl
Jesteś wyjątkową idiotką, autorko, najbardziej rozłożył mnie twój tekst o odświeżaczu powietrza. Nie wiem, jakie odświeżacze ty używasz, może za 2 zł od ruskich, ale wiesz dziecko, odświeżacze nie tylko odświeżają ale POCHŁANIAJĄ zapachy i raczej przeznaczone są do pomieszczeń BEZ OKIEN bo rzadko która łazienka w Polsce ją ma. Więc nie kombinuj panna i nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma, tylko kup porządny odświeżacz. Ach, jakie to proste.

Gość raoammaxxx
I to nawet nie musi być odświeżacz, zwykły dezodorant wystarczy. Ja mam zespół jelita drażliwego, często muszę iść w różnych miejscach, zawsze mam w torebce mały dezodorant i nawet jak to jest publiczne miejsce psikam po sobie. Ja spuścisz od razu wodę i od razu rozpylisz, jest ok.

Gość Masz nauczkę
najlepszy jest gaz pieprzowy na psy - jak ktoś wejdzie po sraniu do kibla to od razu wypadnie w krzykiem :P

Gość Monika 440i6
a jak bedzie do mnie przychodził chłopak ? i przez zblirzeniem będę się chciała wysrac a tu dodatkowo koleżanki nasmrodziły ?

Gość Monika 440i6
hahah ten wyzej podzyw ,tez dobry dobra przekonalyscie mnie kupie pozadny odswiezac pewnie bru\isa jakis:)