Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbccdddkkll

odnosnie tabl

Polecane posty

Gość aaabbccdddkkll

siema mam takie pytanie czy jest moze tu jakas dziewczyna ktora zaszla w ciaze bez problemu a brala wczesniej tabletki dlugi czas albo krótki nawet ;P ogolnie jestem ciekawa o jakies wieksze skutki uboczne brania tabletek najbardziej chdozi mi o to czy nie mialyscie dziewczyny pozniej jakichs problemow dzieki ;)

Gość ja znam kilka
które miały i mają duże problemy z zajściem w ciążę po tabletkach

Gość aaabbccdddkkll
o kurde.. moze ktos cos wiecej napisze..

Gość rosół
moja kolezanka zapomniała jednej tabl.i zaszała w ciążę druga odstawiła tabletki pół roku przed slubem bo od razu po slubie chcieli robić dziecko....niestety slub musieli przyspieszyć ponieważ miesiąc po odstawieniu zaszła w ciążę trzecia koleżanka ma dwójkę dzieci i każde robiła miesiąc po odstawieniu tabl.zachodziła w ciążę od razu czwarta koleżanka po osdtawieniu tabl.też nie miała problemu z zajsciem w ciążę....ma dwójke dzieci jesli kobieta jest zdrowa to nie ma zadnych problemów z zajsciem po odstawieniu...

brałam tabletki przez 7 lat. w ciążę zaszłam po 7 miesiącach nie zabezpieczania się

Gość rosół
ale przewaznie jesli kobiety mają problem z zajscie to winę zwalają na tabletki..bo tak najłatwiej (ktoś winny musi być)....a skąd pewność że przed braniem tabletek mogłyby by mieć dzieci?

Gość aaabbccdddkkll
no wlasnie racja nigdy nie wiadomo co jest przyczyną. dzieki za wasze odpowiedzi :) acha a moze kótras z was brala mercilon? macie jakies zastrzezenia?

Gość rosół
nie brałam mercilonu...najbardziej służy mi minulet

mercilon brałam przez rok, po roku źle się czułam i zmieniłam na dianę a potem na regulon :)

Gość aaabbccdddkkll
ja bralam cilest rok temu przez 2 miesiace teraz mialam rok przerwy i zaczne brac merciolon ale w sumie nie wiem czy to dobry wybor slyszalam ze zawieraja malo hormonow i sa dobre da mlodych dziewczyn?

Gość rosół
odpowiednikiem mercilonu jest harmonet...popytaj może ktoś je brał :)

Gość aaabbccdddkkll
hmm no ale nie wiem czy moge tak powiedziec lekarzowi zeby mi zmienil.? w sumie nie bralam mercilonu jeszcze to chyba moge sprobowac amm tylko nadzieje ze beda lepsze niz cilest bo to byla masakra te plamienia i bol piersi calutki czas :P

Gość rosół
spróbować możesz...w razie czego to lekarz ci zmieni....tez na początku brałam cilest i tez mi nie służył

Gość aaabbccdddkkll
nie sluzyl tzn? ja bylam niezadowolona przez to ze przytylam duzo, urosly mi piersi bardzoo i byly bolesne i wlasnie tego bym nie chciala znowu :/

taka ankieta NIC ci nie danie możesz wiedzieć czy ktoś, kto ma problemy z płodnością nie miał ich przed tabletkamibrałam 7 lat a zaszłam 2 lata po odstawieniu, w piątym miesiącu starań

Gość rosół
tzn.miałam plamienia międzymiesiączkowe