Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamik

Jak go przekonać żeby nie odszedł?

Polecane posty

Gość lamik

Mój facet jest po 13 letnim związku, ma dziecko z tą dziewczyną. Spotkamy się i mieszkamy razem od pół roku, jest ciężko, ona jest chora i on uważa, ze musi się nią zajmować, po pół roku tego nie wytrzymałam, postawiłam ultimatum i przegrałam. teraz nie wiem co robić, nie potrafię bez niego żyć, jak go przekonać, zeby nie odchodził, mówi, ze jest już zmeczony, że sam nie nadaje sie do nowego związku, kocha ale już nie ma siły ... a ja już nie widze świata poza nim, jak teraz mam sobie poradzic.. Co zrobić, zeby mu udowodnić, że sie myli...

Gość do Ewy
zostaw go, on cie nie kocha. po co ci ktos taki? chcesz sie prosic o milosc????

potrafisz bez niego żyć, potrafisz z braku chłopa jeszcze nikt nie umarł :) nie biadol, nie poniżaj się i nie kwęcz, tylko weź się za SWOJE życie

Ktoś kiedyś mądrze napisał: "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść"... Kochasz, więc daj mu wolność... Wiem, boli, ale w tej sytuacji nic innego nie zrobisz. Powodzenia.

Gość ererf
Ktoś tu się przyczepił do tego ultimatum. A ja uważam że słusznie że je postawiłaś. Tylko jeśli stawia się ultimatum, to samej/samemu też trzeba być gotowym/gotową na każdą z ewentualności. Przekonaj więc siebie że miałaś rację nie godząc się na chorą sytuację, gdy on ciągnie dwa związki, i że skoro on wybrał, to OK, ty jesteś wolna. On nie był wart zachodu, bo był popaprany emocjonalnie, nie umiał się wyzwolić ze starego związku, a wszedł w nowy, nie był uczciwy wobec żadnej z was, zapewne słaby, bez szacunku do ciebie... Dobrze więc się stało.

Gość elle22
Nie byl wart zachodu, bo jest odpowiedzialny i nie potrafi zostawic w potrzebie kobiety z ktora byl 13 lat? Ja bym powiedziala, ze jest BARDZO odpowiedzialny.