Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manulka

zabawka dla niemowlaka

Polecane posty

Witam! proszę doradźciemi kupno zabawki dla 4 miesięcznej córeczki która nie umie się bawić sama. W tej chwili nie mam czasu na dopicie kawy:0 leżaczek i matę już ma Pomocy!!!!!!!!

Gość dzikichów
może projekor snow fisher price? fajne

Gość up uop
up! up! doświadczone mamy pomocy

chyba nie ma takich zabawek ktorymi 4 miesieczniak by sie sam bawił... to tylko "dzialanie reklamy"... mozesz spróbowac takie stojaki z zabawkami i te zabawki mozna odczepiac, albo paląki z zabawkami wiszacymi... jesli dziecko umie juz trzymac w raczce zabawki to polecam miekkie klocki z czyms szeleszczącym w srodku, zabawki z imitacjami lusterek, grzechotki pluszowe i gumowe , piszczące kaczuszki...

Spojrzałam do Lusi albumu żeby zobaczyć czym się bawiła w 5. miesiącu życia. Mata edukacyjna+książeczki+gryzaki+grzechotki+pilot do telewizora ;)

Gość polecam super
a ja dla swojego smyka kupuje balon z helem. Zaczepiam mu za raczke lub nozke i tak potrafi bawic sie nawet przez 1,5 godziny. Przeczytalam o tym na kafe i potwierdzam pomysl super. Moj maluszek ma 2 m-ce. POzdrawiam

balon z helem mam od paru dni ale nie pomyślałam żeby go przywiązać małej do rączki. Na SPACERZE 2 GODZINY GO OBSERWOWAŁA super:)

Gość fifionka
my mamy takiego miska, ktory ma szeleszczace uszy, grzechotki w tylnych lapkach, lusterka w przednich, na brzuszku piszczka - fajna sprawa