Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

czy mozna wziasc pozyczke gdy sie nie pracuje

Polecane posty

jestem obecnie bez pracy chcialem zadluzyc sie na okolo 4 tys czy jest taka mozliwosc np w prowidencie lub skok stewczyka ewentulalnie pod hipoteke zadluzenie pod dzialke

Gość tylko nie w providencie
provident to ostateczna ostateczność, jak u nich pożyczysz 1000 zł to po roku oddasz ponad 1500 :o

Gość jjjjolaa
w skoku bez zaświadczenia nic ci nie dadzą, czasami dają pod zastaw np.samochodu.

Gość sud
popytaj (bogatszych) znajomych, jeśli masz akt notarialny że jesteś wyłącznym właścicielem działki to myślę że znajdzie się ktoś życzliwy kto pod zastaw takiej nieruchomości (oczywiście spisane u notariusza) pożyczy Ci jakieś pieniądze, a jakie to zależy ile jest wogóle warta ta działka...

Gość sud
a na co chcesz tą pożyczkę? bo jeśli na rozkręcenie jakiegoś biznesu to idź spytać do Urzędu Pracy, są ponoć jakieś dotacje dla bezrobotnych (zarejestrowanych dłużej niż 3 miechy)

Oczywiście. Ostatnio jedną z najkorzystniejszych ofert przedstawił skok. Nie wymaga zaświadczeń. Według mnie jest to alternatywa w Twojej sytuacji.

Gość Zapraszam.....................
Zapraszam do wzięcia udziału w aukcjach dzięki którym mamy możliwość kupno produktów oraz usług w cenach nawet kilkukrotnie niższych niż ceny detaliczne. http://chilloo.pl/?ref=93420

Gość GeneralFuneral
Mozna wziac pozyczke jak sie nie pracuje, np w przypadku kiedy pobiera sie jakies swiadczenie , nawet okresowe, np rente rodzinna, stypendium, wynajmuje komus mieszkanie etc. Jakikolwiek sformalizowany systematyczny dochod. a jesli nie to wtedy trzeba znalezc poreczyciela.

Gość antośka*25
ja pierdole jak można wziąć pożyczkę jak się nie pracuje:O ale przykre myślenie, z takimi ludźmi mam na codzień do czynienia

Gość czasami można
ja nie pracuję, ale mam lokatę w banku i jest ona zabezpieczeniem. Czasem biorę, ale małą.

Gość BBB3
Zależy gdzie, czasami dają na dowód, mozesz popytać tutaj: skarabeusz.biz.pl możliwe że coś mają dla Ciebie :)

Gość yoloyy
Bardzo fajnie obsługują pożyczki społecznościowe na stronie www.pozyczkolandia.pl . Mam tutaj konto od kilku miesięcy i już ze 3 transakcje zrealizowałem. Nie było problemów, pieniądze od inwestora zawsze szybko trafiały na moje konto bankowe. Ogólnie przejrzysty serwis, proste zasady, umowa, zabezpieczenia dla inwestorów.

Gość zenek_D
Ja to bym zdecydowanie polecał się skontaktować z doradcami bankowymi. Oni mają rozeznanie w temacie, znają rynek, wiedzą gdzie, co i za ile ;> Mnie w przypadku kredytu firmowego z dofinansowanie z UE pomogli specjaliści z firmy Kredyty To Tu - www.kredytytotu.pl . Pełen profesjonalizm, rzetelne i uczciwe podejście. 20 lat doświadczenia w branży, więc nie jest to jakaś ekipa z pierwszej, lepszej łapanki. Hej!

Gość zenek_D
Brałem pożyczkę na stronie www.pozyczkiprzez.net , tylko wypełniłem wniosek i za chwilę miałem pieniądze. Polecam

Gość marcinekss
Bardzo szybko udzielają pożyczek na stronie www.pozyczkiprzez.net , moim zdaniem nie masz co czekać, wypełnij formularz i zaraz będzie kasa.

Gość xcsds
Chciałem w końcu zainwestować w lepszy telefon i w związku z tym brałem pożyczkę niedawno. Wolę kupić za pieniądze, niż płacić telefonii haracz w postaci wysokiego abonamentu. Pożyczkę znalazłem na stronie odpowiedniapozyczka.pl. Dobry portal, fajnie zorganizowany. Mają rozpiskę chyba wszystkich dostępnych teraz w obiegu chwilówek, od razu z najważniejszymi informacjami i ofercie i linkiem do zgłoszenia. Sam czekałem na pieniądze może dzień.

Gość gość
Pożyczki w 15min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne

Gość arturrr
Regularnie korzystam z Color Credit. Dobra oferta, bo przy średniej zdolności kredytowej masz kontakt do naprawdę wielu inwestorów z całego kraju. Kilka uczciwych firm pożyczkowych poznałem nawet w mojej miejscowości. Podpisujesz normalnie umowę z inwestorem, nie z portalem. Nie ma też dziwnych opłat, konto za darmo. Jak dobrze wypełnisz wniosek to szybko ktoś się z tobą skontaktuje. U mnie to było jakieś 2 dni może