Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterka_23

nadżerka w ciązy

Polecane posty

Gość esterka_23

lekarz mi powiedział ze mam nadżerke ze stanem zapalnym chociaż wynik cytologi poza tym jest ok bo II grupa. Mówiłze w ciazy nic sie z tym nie robi a leków mi jeszcze nie moze dac bo do 9 tygodnia ciazy to niebezpieczne dla płodu no ok ale czy ta nadżerka moze być niebezpieczna dla dziecka??

ja nie wiem wiem tyle ze ja tez podobno mam ale dr powiedzial ze w ciazy nic z tym robic nie bedziemy bo jest male i nic sie nie dizeje i dopiero po porodzie mam sie do niego z tym zglosić...

Gość jaagoda
Eeeeee dziecku nic niebedzie nadzerka niema wplywu na dziecka ja tez mialam nadzerke a po 1miesiac po porodzie zrobili mi wypalanke i po klopocie

Ja miałam nadżerke w ciązy. W 7 miesiącu miałam krwotok i niestety ale po porodzie leczyłam sie na stan przednowotworowy szyjki macicy. Dlatego ważne jest by lekarz miał kontrolę nad nadżerką

Ja mialam nadzerke w ciazy! Lekarz mi powiedzial, ze zajmie sie nia po porodzie! Ale ona sama zniknela:) Nie masz sie o co martwic:)

Gość esterka_23
dzięki bo lekarz to mnie dzis tak potraktował jakby to miała byc najgorsze zagrożenie dla dziecka:(