Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarTa Pos.

Okradli mnie cyganie !!!

Polecane posty

Gość MarTa Pos.

To było coś niesamowitego, a zarazem niemożliwego. Mieszkam na wsi i do sklepu mam kawałek polnej drogi. Wybrałam się dziś rano i gdy już wracałam do domu napotkałam pewną cygankę, zablokowała mi przejście i powiedziała żebym stanęła, bo to pilne. Przyznam się, że trochę się bałam i powiedziałam, że nie mam czasu i muszę iść i chciałam ją ominąć kiedy ona chyciła mnie ręką i powiedziała, że nie mam się czego bać. Powiedziała, że zabłądziła i nie wie jak trafić do domu i chce żebym jej pomogła wskazać drogę. Odpowiedziałam jej gdzie wszystko się znajduje, kiedy ona niespodziewanie zapytała mnie o imię. Przedstawiłam się. Potem poprosiła żebym powiedziała jej czy jestem szczęśliwa i w ogóle pytała mnie o takie dziwne rzeczy. Nagle powiedziała żebym otworzyła swój portfel i dała jej wszystkie pieniądze I UWAGA JA WYCIĄGAM PORTFEL I DAJE JEJ CAŁĄ KASE :o nie wiem czemu jej dałam! Ona podziękowała ja schowałam portfel spowrotem do kieszeni i poszłam w kierunku domu. Jak już byłam pod drzwiami to dopiero wtedy do mnie dotarło co zrobiłam. Dałam obcej babie około 300 zł tak po prostu. Już nie chodzi mi o tą straconą kase, tylko co ta baba ze mną wyczyniła, zahipnotyzowała mnie? czy co? Nogi mi się trzęsą jak sobie pomyśle o tym całym zajściu. Teraz już z żadną cyganką nie wdam się w dyskusję...

Gość chybainna dziewwczyna
no dziwne dziwne:P hehe zeby bylo smiesznie to jak kiedys okradłam cyganke :D:D

tak juz to słyszałam ż enajlepiej omijac zdaleka bo mają cos w soboe ze wyciągną z człowieka każdą kasę czego sama jestes przykłądem

Gość MarTa Pos.
była ruda , pewnie mieszała bigos głową :classic_cool:

Gość MarTa Pos.
wyżej to podszyw :o

Gość Masz nauczkę
kup gaz i jak cygan/ka będzie podchodzić to trzymaj gaz w pogotowiu a jak bedzie cię chciał/a złapac to od razu wal po ślepiach To dziadostwo należałoby przegnac z Polski raz na zawsze!

Gość KREM DO TWARZY
Mi cyganka kazala wyciagnac portfel, i powiedziala ze mi powrozy nie wyciagnelam portfela powiedzialam ze nie mam to zaczela jakby urok na mnie rzucac w swoim jezyku i machac rekoma

Gość wypadziocha
jak mnie cyganki zaczepiały to jasno mówiłam że sobie nie zycze i szlam dalej. Kiedyś jedna stara mnie zlapala za reke, bezczelna, to o maly wlos jej nie przylutowalam z plaskacza :D

Gość betatatata
hehe ja tez kiedys wycilam a raczej to cyganka mi wyciela numer, tyle tylko ze u mnie to od drobniakow sie zaczelo a skonczylo na grubych, Mialm dwie podobne przygody za drugim razem po daniu kasy cos kolo250 opamietalam sie chwycilam cyganke za reke i wyrwalam jej kase i zwialam

Gość cyganie to zło
omijajcie ich z daleka, a już bron boże nic nie dawajcie Sami sie odczepią albo wyjadą na madagaskar :P

Gość anoooo......problem
u mnie tez tak bylo, laziły po sklepach i naciagali ludzi, najgorsze jest to ze wszyscy wiedzieli jaki maja "system"-sposob na okradanie , wszyscy czuwali zeby sie nie dac zrobic a mimo to niestety dawali.... i to nie zeby jacys naiwniacy tylko naprawde powazni ludzie...

Gość cyganie to zło
Bo oni sa niezłymi psychologami - znacie chyba sposoby akwizytorów na wciskanie ludziom kitu ? Najlepszy sposób - nie wdawac się w żadną dyskusję, a jak łapia za rece to walić gazem albo w łeb

Gość gość
to może wy na tej polance pitu pitu ?

Gość gość

Szczeże wam wspołczuję opinii takiej o ludziach którzy tak samo jak wy byli mordowani w Oświęcimiu, i tak samo paleni w krematoriach może ta cyganka nie miała co jeść bo ich sie rodzi dużo i też muszą dbać o dzieci wstyd mi o taki naród który do pracy cygana nie zatrudni a na pewno są chętni a takie bzdury wypisuje że to nie roby.

Dnia 20.07.2019 o 18:54, Gość gość napisał:

Szczeże wam wspołczuję opinii takiej o ludziach którzy tak samo jak wy byli mordowani w Oświęcimiu, i tak samo paleni w krematoriach może ta cyganka nie miała co jeść bo ich sie rodzi dużo i też muszą dbać o dzieci wstyd mi o taki naród który do pracy cygana nie zatrudni a na pewno są chętni a takie bzdury wypisuje że to nie roby.

ty głupi jesteś, według ciebie jak okradają to dobrze? Prawdziwych cyganów nie ma kilka dekad temu to przynajmiej większość handlowała ciuchami w dobrej wierze a nie kradli.