Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka1111

Plodnisc po tabletkach???

Polecane posty

Gość jolka1111

zazywalam tabletki anty przez 3 miesiace,przestalam je brac 2 tygodnie temu.staramy sie z mezem o dziecko.czy istnieje jakies ryzyko niebezpieczenstwa dla dziecka.

Gość istnieje ryzyko
ciąży mnogiej, po tabletkach czesto dochodzi do poczęcia bliżniaków ;)

no tez mi gin powiedzial ze organizm mysli ze nie produkuje czegos tam wiec produkuje dwa razy wiecej :d wiec mozesz oczekiwac blizniat:D:D:D

Gość jolka1111
ale czy sa jakies inne powiklania,np ze dziecko moze byc chore lub miec zespol downa ?? i jakie sa szanse na poczecie? dopiero sie staramy 2 tygodnie wiec jeszcze za wczesno chyba na test a jestem ciekawa czy bedzie fasolka:-)

Gość jolka1111
o blizniakach tez slyszalam.fajnie by bylo miec 2 malych dzidziusiow

nie ma większego ryzyka chorób u dziecka niż w kżdym innym czasie.jest natomiast większe ryzyko poronienia uwagi na nieodbudowane endometrium więc warto poczekać dłużej, ponadto przez pierwsze miesiące możesz gorzej znosić ciążę, bo organizm nie dość że nagle musi sam działać po odstawieniu anty to jeszcze na zwiększonych obrotach, bo ciąża.Lepiej odczekać ze 2-3 pełne cykle.A to, kiedy i czy w ogóle w pierwszych cyklach wystąpi owulacja to już sprawa indywidualna i nikt Ci na to pytanie nie odpowie.

Gość jolka1111
masz racje ale jak ktos bardzo na to czeka i tego pragnie to umiera z ciekwaosci..

hehe no wiesz bywa roznie. wiem ze jakos specjalnie tabsy na zarodek nie wplywaja aczkolwiek odczekalabym dwa cykle:) eby organimz przestal szalec:) No i w zasadzie to podobno roznie bywa z tym zajsciem w ciaze po tabsach. Albo od razu sie zachodzi albo nie:)