Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana kluska

Kocham go, ale wiem, że lepiej dla niego będzie jak damy sobie spokój.

Polecane posty

Kocham go. Jestesmy ze sobą dość krótko. Raz juz go zdążyłam zawieść. Jest mi cholernie glupio i wiem ze cierpial przeze mnie, mimo ze nie zrobilam tego celowo. On jest dla mnie calym swiatem, ale przymierzam sie do rozmowy,zeby mu powiedziec ze zasluguje na kogos lepszego, bo jest swietnym facetem i ze bardzo mu dziekuje za to co dla mnie zrobil i jeszcze raz go przepraszam. Co o tym sadzicie? Sama bede potwornie cierpiec, bo jest dla mnie najwazniejsza osoba w zyciu, ale tak bedzie dla NIEGO lepiej.

Nikt nie jest aż takim altruistą... Wydaje mi się, że tak naprawdę chodzi Ci o to, co będzie lepsze dla Ciebie. A jeżeli naprawdę Ci zależy to pracuj nad sobą...

przestan, jesli się kochacie, to o co chodzi? Przecież nikt nie jest idealny, każdy popełnia błędy. A co, chcesz, zebyście oboje cierpieli? Nie odrzucaj tego, co dobre

Ale no wiec wlasnie. Ja czuje ze on tez chce to zakonczyc. Niby takie przeczucie, bo sam mi tego nie powiedzial. WIem ze juz nie bedzie tak jak dawniej, bo on nigdy o tym nie zapomni, dlatego chce to dla niego zrobic. Choc sama chcialabym byc przy nim 24 h na dobe... Skomplikowane to jest....

No chyba rzeczywiście skomplikowane, bo ja tego nie rozumiem. Porozmawiaj z nim. Tylko nie podejmuj decyzji zbyt szybko. Jeżeli chcesz coś zrobić dla niego, to upewnij się, że on naprawdę tego chce...

Gość wypadziocha
jeśli to on cierpi, to rowniez i przede wszystkim ON powinien zdecydowac czy chce z Tobą być (skoro go zawiodłaś). Ty sie po prostu boisz, że to ON z Tobą zerwie, a nie Ty z nim :o

Wypadziocha, zgadzam się z Tobą To później źle w rankingach wygląda. Stosunek facetów, z którymi ja zerwałam do tych, którzy zerwali ze mną, musi być większy niż 1

Nie dziewczyny, uwierzcie mi ze tak nie jest... Ten chlopak naprawde ma specyficzny charakter i wiem ze ciezko mu powiedziec wprost ze to koniec, ze dluzej tak nie moze. A czuje, ze tak bedzie mu lepiej.

Gość wypadziocha
kluska, wmawiasz to sobie, bo chcesz mieć czyste sumienie. Usprawiedliwiasz się przed sobą, a tak naprawdę myślisz tylko o sobie ...

Gość madzia18jbie
wydaje mi sie ze masz niska ocene wartosci... zawiodłas?rozumiem ale mimo po tym wszystkim on nadal z toba jest to znaczy ze wybaczył i ze kocha!! pomimo tego wszystkiego nadal z toba jest pomysl jak go zaboli to co masz w planach mu powiedziec. nie rob mu tego lepiej porozmawiaj nim na temat jak mu z toba jest i co chcialby w tobie zmienic a ty pracuj nad soba!!! kochacie sie a to szczescie nie marnuj tego!!!