Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8 level ONA

ZROBIŁAM DŁUGĄ LISTĘ JEGO WAD ZEBY SIE ODKOCHAC- JESTEM NIENORMALNA?

Polecane posty

Gość 8 level ONA

Zakochalam sie jakis czas temu w X. Niby sie spotykamy ze soba, ale czuje ze nie bedziemy nigdy tworzyc zwiazku z prawdziwego zdarzenia. Zrobilam dluga liste, do ktorej codziennie cos dopisuje nowego i codziennie ja czytam. Na niej widnieja wszyskie jego najdrobniejsze wady ktore dostrzeglam, zarowno te bechawioralne jak i te dot. wyglądu. Czy to jest normalne czy to ze mna jest cos nie tak? Szczerze powiem,ze to dziala, ale czuje sie z tym dziwnie źle.... Dziwna sytuacja.

Gość szabadabada
zalozylam przed chwila topik z pytaniem o rade jak sie odkochac, to moze byc nieglupi pomysl ale na krotka mete, chociaz moze sprobuje, tonacy brzytwy sie chwyta:o

Gość Dop******lam dziś każdemu
i jak ci idzie na jakim etapie odkochania jesteś

Gość fwefwrefwe
Wg mnie to bardzo sensowne działanie. Ale... ja też tak robiłam, ale całą listę wad i tak przeważało proste "dobrze mi z nim" na drugiej szali. A teraz wady zniknęły. Z ich częścią pewnie nauczyłam się żyć, część przestała się liczyć... I nadal "dobrze mi z nim".

Gość 8 level ONA
No wlasnie i tu jest problem, bo mi rowniez z nim po prostu dobrze. Fajnie mi sie z nim spedza czas, ale mnie interesuje tylko staly zwiazek a on woli takie spotykania bez zobowiazan. A los chcial abym sie zakochala i teraz probuje za wszelka cene aby mi zbrzydl. Ostatnio do listy wad wpisalam nawet: ogromny pieprzyk na plecach , albo wągry na nosie:O Chyba faktycznie tonacy brzytwy sie chwyta.... Jestem nie calkiem normalna :(

nie jestes nienormalna, tylko glupia. nie odkochasz sie, codziennie o nim myslac i wypisujac jakies brednie na kartkach, z nim zwiazane :O

Turquoise i blondyn...a może to nie do końca tak. Jeżeli myśląc pozytywnie możemy wywoływać pozytywne zdarzenia i odwrotnie, to może powtarzając w kółko czyjeś wady uwierzymy w nie tak bardzo, że nie będziemy mogli z nimi żyć. Nie wiem, bo osobiście nie wpadłabym na taki pomysł, ale skoro juz się zakochała, to chyba niewiele ryzykuje:D:D:D

Gość imtheonee
tez tak kiedys zrobiłam;D:D ale po przeczytaniu tego stwierdzilam ze jego wady są słodkie i mnie nie wkurzały nigdy, tylko rozbrajały i zaczęlam ryczec jeszcze bardziej :D

Gość dkoadkodkaodkao
dobry sposob, ale ten w ktorym sie zakochalam nie ma za duzo wad :( On jest dla mnie chodzacym idealem

Gość rteqrteqr
zajebisty sposób !! :D tylko, ze w moim przypadku on miał wg mnie tylko 2 wady - co wiecej dość mało istotne :O tez tak chce!!!!!!1