Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś wam opowiem

po co to wszystko...

Polecane posty

Gość coś wam opowiem

Dwa dni temu nocowała w moim domu pielgrzymka (konkretnie to jedna grupa). Gdy weszli wszystko fajnie przywitali się, znaliśmy większość z nich bardzo dobrze gdyż nocują już u nas kilka lat. W pewnym momencie widzę że jedna z dziewczyn płacze. pomyślałam że jest zmęczona, że coś ją boli. jak się później okazało Zosia (bo tak miała na imię) nie wzięła ze sobą tabletek,a jest bardzo chora i musi po nie wrócić do domu. Pewni chłopacy, których znam zaproponowali jej że ją odwiozą do domu ( 100 km od nas). zgodziła się. Chłopacy ją odwiezli a następnego dnia rano dowiedziałam sie różnych niesamowitych rzeczy, które wydarzyły się podczas podróży, bo koledzy nie szczędzili słów na jej temat i tego co sie wydarzyło... 1. Dziewczyna miała 16 lat 2. Kumple chcieli ją sprawdzic jak to chłopacy i zapytali ją czy nie zrobiłaby im laski (każdemu po kolei) tak dla żartów. ZGODZIŁA SIĘ! 3. potem pojechali z nią niedaleko nad jezioro! Każdy ją miał dla siebie dziewczyna wróciła nad ranem do domu a chłopacy nawet nie wiedzą jak sie nazywała ... i czy to jest normalne... po to poszła na pielgrzymkę na Jasną Górę by zadowolić 4 chlopaków których nawet nie znała... usiąść i płakać...

Gość tygrysica pasiasta
hahahaha :D

Gość akurat 4 rycerzy by jechało
odwieść jedna niewiastę , a tak reszta to ok 5/10

Gość la la mido
a chlopcom nie masz nic do zarzucenia? :)

Gość coś wam opowiem
mam bo ich nie darze największą sympatią jak ich mam nazwac może "gnoje" bedzie lepiej

Gość coś wam opowiem
a jechalo 4 chłopów bo potem był plan jechac nad to bajoro, a że się dziewczyna nawinęła to oni mieli dodatkową atrakcje

Gość coś wam opowiem
najgorsze jest to ,że ci chłopcy to : mój tato, brat ,szwagier i wikary :(

Gość tygrysica pasiasta
a nie wpadlas na to ze mogli jej grozic ? jesli pojechalo tam 4 chlopakow to 16 latka mogla byc zastraszana i zrobila to z przymusu, a oni sie przechwalali, chociaz ogolnie jakos maloprawdopodobne jest to wszystko :O

Gość coś wam opowiem
ja nie wiem jak tam było naprawdę ale to co oni mówią jest po prostu okropne...

Gość tygrysica pasiasta
no nie wiesz jak bylo ale juz osadzilas ta dziewczyne niewiedzac jak bylo, a z 2 strony co to za chlopacy, ktorzy jada na pielgrzymke zeby bzyknac panienki, wydaje mi sie ze nie tacy ludzie jezdza na pieglrzymki :P