Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie elma

czy będąc pod wpływem alkoholu mówi się prawdę??

Polecane posty

Gość lubie elma

dostałam w nocy smsa od przyjaciela z którym znam się od 2 lat o takiej treści: jesteś cudowna szkoda ze nie jesteś blisko Kocham Cię wiem, że jak to pisał był pijany ponieważ literki były poprzestawiane odziwo w słowach kocham cie nie pomylił sie... na następny dzień rano napisał mi: czy ja coś do ciebie pisalem? nie mam historii a jeśli cos głupiego pisałem to przepraszam co mu powiedzieć, co o tym myśleć?

Gość POMARANCHA
ja potrafię nawet po pijaku kłamać ale faktycznie niektórym się coś otwiera w mózgu i mówią co im na sercu leżało a ty coś czujesz do tego faceta?

Gość lubie elma
nie numerów nie pomylil on ostatnio cos w zartach napomyka jakby to było jakbysny byli para ale uzgodnilismy ze szkoda takiej przyjaźni psuc.. ja o nim mysle czesto cos czuje ale nie wiem sama co

ludowe przysłowie mówi, co w sercu to i na języku. Ale wtedy nie znano jeszcze, komórek, więc jedyne wyjaśnienie po pijaku, pojeebały mu się klawisze.

Gość ehhhhh
ile masz lat? moze sie pomylil a moze specjalnie jebnal taki tekst sprawdzic jak zareagujesz.... nie mozna miec kumpli zawsze ktoras ze stron poczuje cos wiecej:P

daj sobie z nim spokój, bo jak musi się znieczulać gorzałą, żeby z tobą gadać, to różowego związku z nim nie widzę, a może żeby cię pocałować, będzie musiał zalać ryło, no będziesz miała kolorowe życie

Gość lubie elma
hmm ja tak sobie podejrzewam że on chyba wie co do mnie wtedy napisal i jest mu teraz głupio pamieta ze pisał a nie pamięta co... to chyba niemożliwe a lat mamy dużo po 25:)

a ja po alko nie tyle co mowie prawde badz nie, ale pierdole straszne glupoty :O

Gość lubie elma
własnie z tym ze nie ma archiwum wydaje mi sie ze sciemnia na maxa

Gość POMARANCHA
bardzo miły blondyn lepiej zmien nicka zauważyłam ze faceci na kafe jesli tylko zyskają jakąs sympatię dziewczyn z forum robią się zajebiście chamscy:O

Gość lubie elma
dzis będę z nim rozmawiać powiedziec mu co napisal? powiedziec mu ze sądze ze on pamieta co napisal i nie ma odwafgi sie przyznac? mam go oklamac ze nic nie napisal? nie wiem co robic