Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka od lat kilku

Nurtuje mnie to straszliwie

Polecane posty

Czy mąż może być jedynym naprawdę bliskim przyjacielem a ja przyjaciółką dla niego? Czy jest to normalne, że nie mamy przyjaciół tylko koleżanki, kolegów i znajomych? Z nikim się nie spotykamy oprócz z rodziną, oboje mamy rodzeństwo i z nimi spędzamy wolny czas. Poza tym lubimy być tylko we dwoje lub troje z dzieckiem.

my mamy tak samo, nie potrzebujemy , takich jaikich przyjaciół, czy znajomych, wystarczamy dla siebie, i jest fajnie

Gość griszka
też tak mam i na razie jakoś nie ubolewam nad tym stanem rzeczy :)

Dzięki za odpowiedzi :) Mój ślubny wyjechał na szkolenie i jest mi smutno, właśnie skończyliśmy rozmawiać i nie zauważyliśmy a tu poszło z konta 50 zł :/ ale potrzebujemy chociaż takiej formy kontaktu. Nie mówiąc o braku innej formy intymności... musimy przeczekać.

wszystko zależy od natury czlowieka my też nie mamy typowych przyjacioł i też nam z tym dobrze dla mnie najblizszą osobą jest koleżanka z kafeterii a dla męża jego przyjaciel zamieszkujący dzis usa w zasadzie też zdani jesteśmy na siebie

Gość ejbisi
Wszystko zależy od pary. Moi rodzice bez przerwy spotykali się ze znajomymi, nadal chodzą na różne imprezki, spotkania itp. A ja odkąd jestem z moim facetem nie potrzebuję tego. On też. Ludzie się dziwią i mówią że nie powinno tak być bo jak facet odejdzie to zostaje się z niczym, bez przyjaciół, bez nikogo. Ale mi się po prostu nie chce spotykać z innymi ludzmi, nawet takimi ktorych lubie. Bez niego nie bawie sie dobrze, czuje sie samotna. Pare razy poszliśmy razem do pubu ze znajomymi czy na impreze ale zawsze i tak konczy sie na tym ze siedzimy we 2 i gadamy... wiec to bez sensu :P Zdaje sobie sprawe że to troche chore/dziwne, ale trudno - tacy juz jestesmy i jak sie to komus nie podoba to trudno :P