Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partycjakojwog

wstydzę się iść do ginekologa!

Polecane posty

Gość partycjakojwog

nie wyobrażam sobie rozebrać się przed obcym człowiekiem, poza tym, co!? pójdę i co powiem? mam 20 lat i nigdy jeszcze nie byłam, a chciałabym dowiedzieć się czy wszystko ze mną ok. poza tym: wydepilować się czy zostawić jak jest? no wsyd mi po prostu!!!!!! help!

Gość wybierz lekarza
kobietę będzie łatwiej. I właśnie tak ,powiedz ,że chcesz sprawdzić czy wszystko jest ok.

Gość ja byłam rok temu
to była moja pierwsza wizyta, miałam 21 lat i byłam dziewicą. Przyszłam, powiedziałam że to moja pierwsza wizyta i że chciałam przyjść na kontrolę czy wszystko w porządku. Zrobił wywiad, później zbadał. To był facet. Wszystko w jak najlepszym porządku. Ja się nie goliłam i nie golę na co dzień. Jedynie bikini i lekkie przycięcie

Gość oiydt
Ja nie przycinam, golę jedynie kilka włosków bikini.

ja nie tyle co sie wstydze chodzic, co nie lubie :O sciagac majty, paradowac pol gabinetu, wgramolic sie na fotel, jeknac jesli zaboli, patrzec w sufit i czekac az skonczy :O mnie badac :O a potem zgramolic sie, przeparadowac, ubrac i jeszcze poczekac az mi cos tam wypisze czy powie :O nic przyjemnego :O

ja mam 20 i nie byłam jeszcze choć niedłgo pewnie się wybiorę. Radzę ci żebyś się ogoliła nawet na zero o ile będziesz się dzięki temu komfortowo czuć. Od znajomych słyszałam , że lepiej wybrać mężczyznę ale to już kwestia nastawienia;)

Gość oiydt
mnie bardzo boli badanie.... :-(

Gość ewelina90
oj kurde to jak nie chcesz to nie idz a jak musisz to idz coz obowiazek nie wszystko w zyciu jest przyjemne i skoncz biadolic

Gość geasrht
zero współczucia

Gość Ewa 20
Ja dopiero co wróciłam od ginekologa. Byłam pierwszy raz ale i tak miałam wachania bo też się wstydziłam. Nie było żle. Przeprowadził krótki wywiad ze mną a potem kazał mi się rozebrać i położyć się na fotelu. Wsadził palce i ponaciskał podbrzusze a potoem tym całym rozwieraczem mnie zbadał. Badanie nie bolało i na prawdę nie ma się czego bać. Pozdrawiam wszystkich

Gość a ja wam powiem zeee
wiadomo ze nic przyjemnego ale chyba zadna wizyta u lekarzy, dentysto itp itd to nic przyjemnego - po prostu trzeba i juz! a wstyd to krasc!