Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 012345

Dzięki wam upewniłam się, że naprawdę jestem brzydka.

Polecane posty

Gość 012345

O ja naiwna! Wiedziałam, że urodą nie grzeszę, ale nie wierzyłam że jest aż tak tragicznie. Niedawno wrzuciłam swoje foty na kafe (głupota nie boli, skądinąd) i w skali 1-10 dostałam od was oceny od 2 do 4, i jeszcze ten wredny podszyw o moim wyglądzie... :( Już nawet nie wiem co pisać, nie mogę zebrac mysli, tak jestem załamana.

Gość do leczenia zamknietego
zapodaj raz jeszcze,bywam obiektywny

Gość do leczenia zamknietego
sam nie grzese urodą mam małego fiuta zapadnieta klate pryszcze na twarzy i mam dziewczyne :P

Gość 012345
Już tego nie zrobię :( Teraz mogę tylko siedzieć i ryczeć nad tym jaka jestem brzydka i żałosna.

Gość frenzy
pokaz jeszcze raz zdjecie i zapamietaj, ze: 1. na kafe siedzi wieeeele złosliwych ludzi którzy sami albo z nudów, albo po to zeby zepsuc komus zycie bo sami mają zepsute piszą takie komentarze 2. podszywami to juz w ogóle sie nie przejmuj 3. o gustach sie nie dyskutuje:P kazdy ma inny

Gość 012345
Ale żeby tak wszyscy byli złośliwi? To niemożliwe, gdy pojawia się link do jakiejś ładnej dziewczyny to większość się nią zachwyca, tylko niektórzy są wredni i na siłę doszukują się wad.

Gość 012345
Dziękuję bardzo, przez te podszywy, jeszcze bardziej upewniam się żeby nie dawać linka do zdjęcia.

Gość malo cie widac
ale faktycznie dosc brzydka jestes, taka dolna granica "sredniej"

Gość pyczkaja
a tam głupoty opowiadasz.Powiem ci dlaczego, ludzie siedzący na necie przyzwyczajeni są do oglądania nieskazitelnych zdjęć udoskonalonych photoshopie i innych lepszych programach.Myślą ,że takie dziewczyny istnieją i nie widzą swoich wad a na pewno są tu ludzie którzy nie są idealni - dziewczyna z krzywymi nogami, tłustym brzuchem, chłopak z pryszczami itp Jestem pewna, że jesteś ładną dziewczyną, ładniejszą od tych modelek których zdjęcia są poprawiane, nie martw się :-)

Gość ta ostatnia niedziela
kobieto, to kafeteria, tutaj to tylko frustraci i zakompleksieńcy siedzą :D

Gość 11lat
ej no brzydka jestes fujjj kijem bym cie nie dotknoł :P ale ta twoja kolezanka fajna dupcia :)

Gość już tłumaczę
link nie działa

Gość 012345
pyczkaja W moim otoczeniu jest mnóstwo naprawdę pięknych dziewczyn, a one przecież nie są sfotoszpowane, najwyżej umalują rzęsy i tyle, a są ładne. Tylko ja nie. ta ostatnia niedziela Ale przy ładnych dziewczynach pojawiają się miłe komentarze więc nie do końca tak jest.

Mało cię widać:(. wydaje mi się , że masz regularne rysy twarzy.Mogłabyś jedynie zmienić fryzurkę. Makijaż też działa cuda i już jest slicznie:)

Gość już tłumaczę
jak wy ją widzicie?...mi się nie wyświetla

Gość link nie działa
kurde a chciałam zobaczyć

Gość już tłumaczę
no ten z grubaską działa....ale ja chce zobaczyć to inne zdjęcie

Gość Nie wysiadaj
Nie widziałam zdjęcia, ale po cholerkę się zastanawiasz ... czy jesteś taka i siaka. Jak polubisz samą siebie dostrzeżesz własną wartośc, znajdziesz kogoś i dla niego będziesz najpiękniejsza... a na kafe zdjęc nie pokazuj, bo tu prędzej ktoś wklei nielubianą koleżankę lub rywalkę niż własne, dlatego i opinie o zdjęciach perfidne...

Gość jarek trujesz jak pierd
Jarusiu,szoruj odbyt bo ci sie posladki skleily

Gość po jaka cholere wrzucasz
zdjecie? Tacy ludzie od razu zle sie kohjarzą - ekshibicjonizm, megalomania. Zaraz zbierzesz punkty ujemne - za rozum zwlaszcza. Nie masz lustra ani wlasnego zdania? Albo rodziny, przyjaciól?

Gość link nie działa
kurde no czy ktos nie moglby wstawic tego linka z historii swoich wejsc?

Gość odwykowa
no troszke ci sie przytyło

Gość 012345
troszkę :O:O podpowiedzcie lepiej jak schudnac :(

Gość za młoda na nerwicę
tamte były na voila nie na wrzucie :O

Gość 012345
Nie wysiadaj Bo mi przykro, że wszystkie dziewczyny są ode mnie ładniejsze, tylko ja taka brzydka :( "dla niego będziesz najpiękniejsza" - gadu gadu, pierdu pierdu, takie frazesy powtarza się wszystkim paszczurom i mało w tym prawdy, a mi nie zależy na jakimś przychlaście tylko po prostu chcę być ładna i nie straszyć po ulicach. po jaka cholere wrzucasz Inteligencją też nie grzeszę, a rodzina mi prawdy nie powie, bo nikt nie chce mnie urazić, widziałam to minach rodziców. A przyjaciół nie mam. link nie działa Nie, już więcej nie wstawię swojego zdjęcia. I tak wiem, że jestem brzydka.